JACY NITTOLO

Zaručnica legendarnog glumca oglasila se šest mjeseci nakon njegove smrti: ‘Teško mi je disati bez njega‘

Legendarni holivudski glumac preminuo je u snu tijekom snimanja filma ‘Dangerous Waters‘ u 68. godini života

Ray Liotta i Jacy Nittolo

 Jean-Baptiste Lacroix/Afp

Zaručnica pokojne holivudske zvijezde Raya Liotte, Jacy Nittolo, podijelila je emotivnu objavu u njegovu čast, šest mjeseci nakon glumčeve smrti.

Uz crno-bijelu fotografiju sebe i svoga zaručnika, na kojoj prisno poziraju na Dan zahvalnosti 2019. godine, opisala je koliko joj je teško nakon njegova odlaska.

- Bez Raya sam već skoro šest mjeseci. Većina dana je nepodnošljiva. Teško dišem bez njega. Danas i svaki dan sam tako zahvalna za uspomene koje mi je podario. Bile su to najbolje godine moga života. Zahvalna sam svojoj obitelji i djeci koji su uz mene. Zbog vas nastavljam dalje, napisala je, objasnivši zatim da joj je glumčeva kći, 23-godišnja Karsen, koju ima s bivšom suprugom Michelle Grace, velika podrška.

- Zahvalna sam Karsen koja se svaki dan smije i plače sa mnom. Povezane smo za cijeli život. Tako sam zahvalna na svojim starim i novim prijateljima. Ne znam što bih bez vaše stalne podrške, nastavila je.

- Čak i uz ovakvu bol, osjećam se blagoslovljeno i zaista sam zahvalna, zaključila je.

Nittolo i glumčeva kći pokazale su koliko su bliske kada su prošetale crvenim tepihom Liotti u čast na premijeri njegove serije ‘Black Bird’ u Los Angelesu u lipnju.

Liotta je zaprosio Nittolo na Božić 2020. nakon što ih je Karsen upoznala. Naime, glumčeva kći upoznala je Nittolo na zabavi koju je organizirao njezin sin Chazz. Osim njega, majka je 24-godišnjega sina Daxa, 19-godišnje kćeri Jade te 11-godišnjega sina Joeyja koje ima s bivšim suprugom Josephom Nittolom.

U početku je oklijevala izaći s glumcem, a ni on nije bio presretan što ona ima maloga sina.

- Za mene je zanimljivo to što je i ona imala 10-godišnjaka, a kada si u 60-ima, zadnja stvar koju želiš je 10-godišnjak, rekao je Liotta kada je 2021. gostovao u emisiji ‘Live with Kelly and Ryan‘, prije nego što je dodao, ‘Srećom, klinac je jako cool‘.

Zvijezda filma ‘Goodfellas‘ preminuo je u snu tijekom snimanja filma ‘Dangerous Waters‘ u Dominikanskoj Republici u svibnju u 68. godini života. Njegova zaručnica je tri mjeseca poslije tetovirala pero njemu u čast.

- Jučer su bila tri mjeseca. Činilo se prikladnim učiniti nešto značajno što će zauvijek biti sa mnom, napisala je.

Mjesec dana nakon njegove smrti izjavila je: ‘Nema riječi kojima bi se ispravno opisalo kroz što čovjek prolazi s ovakvom vrstom neočekivanoga gubitka. Nedostaje mi svake sekunde svakoga dana.‘

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 03:20