SKLADAN PAR

Zaručio se zločesti dečko Hollywooda: MeToo pokret skoro ga je uništio, a sada snima hitove i ljubi zanosnu glumicu

James Gunn autor je serije ‘Peacemaker‘, a njegova nova zaručnica Jennifer Holland u istoj seriji ima glavnu ulogu
 James Gourley/Shutterstock Editorial/Profimedia

James Gunn (55), jedan od trenutno najzaposlenijih redatelja u Hollywoodu, i lijepa glumica Jennifer Holland (34), zvijezda hit serije "Peacemaker" na HBO-u, zaručili su se i planiraju vjenčanje, prenosi The Hollywood Reporter. Gunn, koji se proslavio Marvelovom superherojskom franšizom "Guardians of the Galaxy" i filmom "Suicide Squad" za Warner Bros i DC Comics trenutno uživa u kritikama svoje serije "Peacemaker" u kojoj Holland igra jednu od glavnih uloga, a zaruke je potvrdio na svom službenom Instagram profilu.

image

James Gunn i Jennifer Holland

Okauchi/Shutterstock Editorial/Profimedia

Inače je poznat kao zločesti dečko Hollywooda kojem je prije nekoliko godina zbog starih tvitova, koje su šefovi studija proglasili kontroverznima, Disney preko noći uručio otkaz. Bilo je to na vrhuncu #MeToo vala, a njegovi satirični tvitovi pisani u stilu karakterističnom za njegov uvrnuti humor proglašeni su pedofilskim, rasističkim i uvredljivim za invalide, zaražene HIV-om i žrtve terorističkih napada. Gunn se ispričao, deklarirao kao katolik i demokrat, a tada je bio i oštri kritičar Donalda Trumpa, ali nije mu bilo spasa u Hollywoodu. Tada se vjerovalo da više nikad neće raditi u svijetu medija.

Situacija je bila prilično škakljiva. Šefovi Disneya do tog trenutka su ga obožavali, posebno jer su Guardiansi u kinima zaradili gotovo dvije milijarde dolara, a kad su mu panično uručili otkaz, to su rivali jedva dočekali. DC ga je, naime, na iznenađenje mnogih, odmah zaposlio da oživi franšizu "Suicide Squad" čiji su prvi nastavak Davida Ayera kritičari pokopali.

Gunnov "Suicide Squad" je pak postao veliki hit, unatoč pandemiji, pa su se u Disneyju brže bolje pribrali i ponovno ga unajmili da nastavi režirati i producirati Guardianse. U međuvremenu je počeo raditi i streaming serije.

S Jennifer Holland, koju je i proslavio u svojim projektima, hoda od 2015 godine. Ona je inače bivša gimnastičarka koja je u Los Angeles, kako je rekla u jednom intervjuu, stigla sa samo 16 godina kako bi postala glumica. Prije nego je upoznala Gunna glumila je u filmovima s naslovima poput "Zombie Strippers" i na televiziji, a trenutno je hvaljena od kritike za ulogu agentice u "Peacemakeru".

image

Jenna Fischer i James Gunn razveli su se 2008. godine

Rob Latour/Shutterstock Editorial/Profimedia

Gunn je prije veze s Hollandovom razvrgnuo brak s glumicom Jennom Fischer, zvijezdom serije "The Office". Prekinuli su 2008. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 09:21