ŽIVOT JE NIJE MAZIO

Zanosna i u 55. godini: Halle Berry raspametila obožavatelje fotografijom u toplesu!

54-godišnjoj holivudskoj glumici godine doista ne mogu ništa što je vidljivo na slikama radi kojih fanovima zastajkuje srce
Halle Berry
 Halle Berry/instagram

Halle Berry je još jednom obradovala fanove objavivši senzualnu fotografiju u toplesu, piše Mirror.

54-godišnjoj holivudskoj glumici godine doista ne mogu ništa što je vidljivo na slikama koje objavljuje na Instagramu i radi kojih obožavateljima zastajkuje srce.

Na najnovijoj fotografiji, ova Oscarom nagrađena glumica pozira samo u bijelim hlačama visokog struka, a gornji dio tijela prekriva rukama i dugom kosom. Uz fotografiju je napisala: 'Voljeti sebe ne znači biti sebičan'.

Malo je reći da se Hallinim obožavatejima fotografija, ali i objava, svidjela jer su glumičin profil preplavili mahom oduševljenim komentarima.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Self-love is never selfish.

Objavu dijeli Halle Berry (@halleberry)

Tijekom karantene, lijepa glumica nije bila besposlena već je marljivo vjećbala i na društvenim mrežama objavljivala snimke svojih treninga, a pripremala se i za izlazak svog redateljskog prvijenca 'Bruised'.

S obzirom da joj je kuća u Malibuu smještena direktno na plaži, Halle je koristila tu pogodnost i redovito vježbala s privatnim trenerom, Peterom Lee Thompsonom.

Jedina tamna strana perioda u lockdownu bio je njen razvod i sudska bitka s bivšim mužem Olivierom Martinezom.

Zanimljivo, Halle u ovom procesu zastupa samu sebe, a odvjetnici specijaliziranoj za razvode slavnih, Marini Zakiyan Beck, dala je otkaz kako bi uštedjela novac. I Martineza (54) zastupa odvjetnica slavnih, Laura Wasser.

Par se odlučio razići 2017. godine nakon tri godine braka, a razvod je okončan u prosincu iste godine.

O sinu Maceu (6) brinuli su zajednički, no 2018. Halle ponovno dobiva sudski poziv jer je trebalo skrbništvo i pravno riješiti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. svibanj 2024 05:39