DONALDOVA KĆI

Zamijenila sudnicu i odijelo kaubojskim izdanjem: Ivanka Trump ponovno privlačila sve poglede

Prije samo nekoliko dana svjedočila je na suđenju svog oca u New Yorku

Ivanka Trump

 Screenshot/instagram/

Ivanka Trump zamijenila je svoje dizajnersko odijelo iz sudnice traperom dok je u nedjelju prisustvovala Country Bay Music Festivalu u Miamiju, noseći mali kratki top i minicu koje je uparila s kaubojskim šeširom.

image

Ivanka i njen sin

Screenshot/instagram/

Kći bivšeg predsjednika SAD-a, Donalda Trumpa, nosila je spomenuti top bez rukava s kopčanjem sprijeda i odgovarajuću traper suknju na fotografijama koje je objavila na svojoj Instagram priči u nedjelju dok je uživala na festivalu sa suprugom Jaredom Kushnerom i njihovim sedmogodišnjim sinom Theodoreom.

image

Uz pozornicu

Screenshot/instagram/

Svoj je izgled dopunila bež kaubojskim šeširom te naglasila tzv. "seosku temu" festivala parom kaubojskih čizama i remenom inspiriranim zapadnjačkim stilom sa srebrnim medaljonima. Ivanka je svoju plavu kosu nosila spuštenu, a od nakita je stavila par jednostavnih srebrnih naušnica, piše Page Six.

image

Ivanka i njen muž

Screenshot/instagram/

Što se tiče njezinih dečkiju, 42-godišnji Kushner je nosio bijelu majicu s trapericama i tenisicama, baš kao i maleni Theodore. Činilo se da je obitelj uživala na festivalu u videu koji je vjerojatno snimio Kushner. Spomenuti video prikazuje Ivanku i Theodorea kako stoje sastrane uz pozornicu dok su iza benda pratili nastup country pjevača Randyja Housera.

image

Ivanka Trump nakon suđenja

Spencer Platt/Getty Images Via Afp
image

Ivanka Trump nakon suđenja

Adam Gray/Afp

Njezino pojavljivanje na glazbenom festivalu je iznenadilo mnoge, jer je prije samo nekoliko dana svjedočila na suđenju svog oca u New Yorku.

Bivša manekenka tada se ponovno susrela sa svojim suprugom, koji je ostao u Miamiju umjesto da otputuje kako bi podržao svoju ženu u New Yorku tijekom parnice vrijedne 250 milijuna dolara. Doduše, prošlog mjeseca zvijezda je imala dosta vremena za zabavu. Prvo je proslavila rođendan Kim Kardashian u svjetlucavom kratkom topu i suknji, a zatim je dočekala svoj rođendan u ružičastoj mini haljini s izrezima.

Bilo da je obučena u traper ili u smoking, jedno je sigurno - Ivanka uvijek privlači pozornost.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 11:27