POVRATAK ZVIJEZDE

Zaboravljena ljepotica nakon dugo vremena opet u javnosti, izgleda sjajno: ‘Pa ti uopće ne stariš‘

Heather Graham rijetko izlazi, a jučer je dokazala da i u pedesetima izgleda bolje od svojih dvostruko mlađih kolegica

Heather Graham

 Valerie Macon/Afp

Američka glumica Heather Graham (53) jedna je od onih žena koja može na listu "onih koje uopće ne stare". Graham, koja nije baš često na crvenim tepisima, slavila je s ekipom premijeru nove serije Apple TV +, Extrapolations, u Los Angelesu. Mnogi su komentirali kako se plavuša zavidne karijere nije previše promijenila od vremena kultne serije Twin Peaks.

image

Heather Graham

Valerie Macon/Afp

Seriju Extrapolations je osmislio, napisao, režirao i producirao Scott Z. Burns, koji je među ostalim napisao scenarij za film Zaraza i Bourneov ultimatum, te producirao Oscarom nagrađen ekološki dokumentarac Neugodna istina.

Priča serije Extrapolations je smještena u blisku budućnost u kojoj učinci klimatskih promjena na različite načine utječu na svakodnevicu. Kroz osam isprepletenih priča o ljubavi, poslu, vjeri i obitelji širom svijeta, u seriji se ispituju promjene u privatnim životima na planetu koji se drastično mijenja.

image

Eiza Gonzalez

Valerie Macon/Afp

Burns je okupio glumačku ekipu zavidne reputacije iz raznih generacija, iz SAD i Velike Britanije - uz Heather Graham, u seriji glume i Sienna Miller, Eiza Gonzalez, Kit Harington, Matthew Rhys, Diane Lane, Meryl Streep, Edward Norton, Tobey Maguire, Michael Gandolfini...Mnogi od glumaca pojavili su se na premijeri u muzeju Hammer.

Uz Heather Graham, najviše pažnje svojim modnim izborom privukle su Sienna Miller (41) i Eiza Gonzalez (33).

Graham je nosila dugu, svjetlucavu haljinu s ombre efektom na donjem dijelu, pripijenu i bez naramenica. Nije imala nikakav nakit - od asesoara imala je samo svjetlucavu clutch torbicu. S njom je bio i njezin dečko, snowboarder John de Neufville koji je odjenuo lijepo plavo odijelo.

image

Sienna Miller

Valerie Macon/Afp

Sienna Miller, pak, odlučila se za crnu haljinu "na jedno rame", s dijelovima od čipke i asimetričnim rubom koju potpisuje Stella McCartney, a za istu se dizajnericu i kolekciju odlučila i Eiza González, samo u bijeloj varijanti. Glumica koja je karijeru započela u meksičkim telenovelama, danas je iznimno tražena u Hollywoodu.

image

Eiza Gonzalez

Valerie Macon/Afp

Smatraju je jednom od najseksepilnijih mladih zvijezda, a osim ulogama dodatno zanimanje izaziva svojim ljubavnim životom i vezama s kolegama. Gonzalez je bila u vezi s Timothéeom Chalametom i Jasonom Momoom, a trenutno je, navodno, s NBA košarkašem Benom Simmonsom.

Zvijezda večeri bio je i Kit Harington. Bivši Jon Snow iz Igre prijestolja, na premijeru je stigao u elegantnom, prugastom Bogiogli odijelu i crnoj košulji, a svi su bili fascinirani i njegovom savršeno oblikovanom bradom.

image

Kit Harington

Valerie Macon/Afp
image

Michael Gandolfini

Valerie Macon/Afp
image

Tobey Maguire

Valerie Macon/Afp

Elegancije se držao i mladi i vrlo perspektivni Michael Gandolfini, sin neprežaljenog Soprana Jamesa Gandolfinija. bivši Spiderman Tobey Maguire istaknuo među uzvanicima svojim opuštenim izgledom i tenisicama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 08:07