INTIMNI TRENER

Za škakljive intimne scene kraljevske obitelji ‘Kruna‘ angažirala stručnjaka za seks: Ima bogato iskustvo

Izvori bliski produkciji govore kako je David Thackeray pozvan da pomogne glumcima tijekom snimanja scena seksa

Australska glumica Elizabeth Debicki utjelovljuje Dianu u nadolazećoj sezoni serijala ‘Kruna‘, čija se radnja zbiva devedesetih

 Splashnews.com/Splash/Profimedia

U središtu zbivanja nove sezone popularne i željno iščekivane serije "Kruna" usponi su i padovi nekoliko kraljevskih ljubavnih afera, a prema pisanju britanskih medija, autori su se odlučili čak i na angažiranje "koordinatora za intimu" kako bi što bolje dočarali scene seksa u ovoj prestižnom Netflixovom projektu.

Tako će se u ulozi "asistenta za seks" u petoj sezoni "Krune", koja se počinje emitirati u studenom, naći iskusni David Thackeray, vodeći u svojoj branši, a koji se na istom zadatku već iskazao u serijama "It‘s A Sin", "Heartstopper" i "Sex Education". Izvori bliski produkciji govore kako je Thackeray pozvan da pomogne glumcima tijekom snimanja scena seksa, a u kojima je jedan od glavnih aktera Dodi Fayed, kojeg glumi Khalid Abdalla.

Naime, romansa princeze Diane s Fayedom bit će dijelom nove sezone, a počinje s njezinim prijateljstvom s Fayedovim ocem Mohamedom, vlasnikom Harrodsa i pariškog Ritza. Dodi Fayed poginuo je s princezom Dianom u automobilskoj nesreći u Parizu u kolovozu 1997. godine.

Kako bilo, kardiokirurg Hasnat Khan u seriji je prikazan kao ljubav Dianina života. Khan, kojeg je Diana zvala "Gospodin Predivni", u ljubavnoj je vezi s pokojnom princezom bio od 1995. do 1997.

S novom sezonom dolazi i nova glumačka postava, pa će Dianu utjeloviti australska glumica Elizabeth Debicki, koja je upravo Dianine visine, a navodno je do savršenstva dovela i njezin glas, pokrete i manire. Njezina je izvedba, tvrde, čak i upečatljivija od one Emme Corrin koja je primila sve pohvale za utjelovljenje mlade princeze Diane u četvrtoj sezoni.

Hasnata Khana glumi pakistanska zvijezda Humayun Saeed. Kraljicu će utjeloviti Imelda Staunton, a Lesley Manville princezu Margaret. Jonny Lee Miller iznenađujuće se dobro snašao u ulozi Johna Majora.

Nova sezona počinje istraživanjem navodne afere princa Philipa s Penny Knatchbull, njegovom partnericom u vožnji kočijom, ali i požarom u dvorcu Windsor 1992., koju je kraljica prozvala "godinom užasa". Završit će s emitiranjem zloglasnog Dianinog intervjua iz 1995.

Također, u seriji će se naći sramotni događaj ‘tampongate‘ u kojem je princ Charles snimljen u razgovoru s ljubavnicom Camillom Parker Bowles, a radnja uključuje i prikaz kraljičine reakcije na skandal sa sisanjem nožnih prstiju koji je doveo do kraja braka princa Andrewa s Fergie. U svakom slučaju, obožavatelje serije očekuju brojne poslastice, a u međuvremenu se već snima i šesta sezona koja će završiti s kraljičinim zlatnim jubilejem 2002., iste godine kad je oplakala smrt majke i sestre, ali i iznova stekla naklonost javnosti nakon poznatih obiteljskih skandala i Dianine smrti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 09:15