USPRKOS SKANDALU

Will Smith zaljubljeno pozirao sa suprugom nakon optužbi da je imao seks aferu s kolegom

Tijekom intervjua za promociju Jadinih memoara ‘Worthy‘, glumica je otkrila da je rastavljena od Smitha već sedam godina
 Zumapress.com/Mega/The Mega Agency/Profimedia

Will Smith i Jada Pinkett Smith ujedinili su se za omiljeni američki praznik Dan zahvalnosti, a voditeljica emisije "Red Table Talk" i oskarovac čak su i pozirali zajedno za crno-bijelu fotografiju koju su u petak podijelili na Instagramu.

Dapače, djelovali su prilično sretno dok je Will s ljubavlju naslonio svoju glavu na Jadinu i nježno je dodirnuo.

Na ostalim fotografijama koje je objavila Jada par pozira sa svojim sinom Jadenom (25), kćeri Willow (23) i Willovim sinom Treyem Smithom (31), kojeg dijeli sa svojom bivšom suprugom Sheree Zampino.

"Savršen Dan zahvalnosti, nadam se da je i vaš bio", Jada je napisala pored fotografija.

U svakom slučaju, par izgleda opušteno i sretno, barem za potrebe fotografiranja. Naime, nove obiteljske fotografije uslijedile su dva tjedna nakon što je Willov navodni bivši pomoćnik Brother Bilaal tvrdio da je prije nekoliko godina ušao u Smithovu garderobu ​​i zatekao ga kako se seksa s glumcem iz "Vriska 2" Duaneom Martinom.

Tijekom intervjua u emisiji "Unwine With Tasha K", Bilaal je rekao slušateljima da je "otvorio vrata Duaneove garderobe" i vidio kako "Duane ima analni seks s Willom" na kauču. Živo se prisjetio navodne scene dok je Smithovu muškost opisivao kao "ružičasti prst".

Iako Bilaal nije jasno precizirao kada se navodni seksualni čin dogodio, Willov predstavnik oštro je negirao tvrdnje da je glumac spavao s Martinom, koji je bio u braku s glumicom Tishom Campbell od 1996. do 2000. godine. Drugi izvor rekao je za TMZ da glumac čak "razmišlja o poduzimanju pravnih koraka" zbog optužbi.

U međuvremenu, Will (55) i Jada (52) dodatno su punili naslovnice posljednjih tjedana od kada je voditeljica talk showa objavila svoje memoare "Worthy" prošlog mjeseca. Tijekom intervjua za promociju knjige, glumica je otkrila da je rastavljena od Smitha već sedam godina.

"Još uvijek pokušavamo odlučiti što dalje. Zajedno smo odradili stvarno težak posao. Upravo smo duboko zavoljeli jedno drugo i shvatit ćemo kako to djeluje na nas", ispričala je prošli mjesec za časopis People. Otprilike u isto vrijeme Jada je u intervjuu za Hodu Kotb priznala da ona i Will i dalje "žive odvojeno". Par je u braku od 1997. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 22:34