PROSLAVILI BOŽIĆ

Vrući poljupci i zanimljive poze na plaži: Manekenka i golman prepustili se nježnostima ne mareći za poglede

Fotografirali su se na St. Bartsu, a taj je otok i inače popularan među bogatima i slavnima

Izabel Goulart i Kevin Trapp

 Profimedia

Brazilska manekenka i nekadašnja Victoria‘s Secret anđelica Izabel Goulart u blagdanskom se raspoloženju brčkala na Karibima, prenosi Daily Mail.

image

Izabel Goulart i Kevin Trapp

Abaca/Abaca Press/Profimedia

Brazilska ljepotica pokazala je svoje zategnuto i preplanulo tijelo u malenom crvenom bikiniju dok je uživala u bijelom pijesku i kristalno plavim vodama St. Bartsa, gdje se ona i njezin zaručnik, njemački golman Kevin Trapp odmaraju. Otok je i inače popularan među bogatima i slavnima, navodi Travel and Leisure, a mnogi posjetitelji tamo stižu jahtama ili u privatnom aranžmanu.

Golman i popularna manekenka uživali su na obali pokazujući svoja atletski građena tijela, a oboje su nosili crveno-bijele kape Djeda Božićnjaka dok su ostali na plaži mogli uživati u njihovim atraktivnim prizorima.

image

Izabel Goulart i Kevin Trapp

Eliotpress/Mega/The Mega Agency/Profimedia

Goulart je zgrabila ruke svog dečka dok je on ležao na pijesku, a onda je izvodila razne poze iznad njega, dok su se pritom strastveno ljubili. Kasnije je 38-godišnja Izabel skočila na nogometaševo ispruženo stopalo i okrenula se naglavačke te su tako pozirali fotografima, a jednu od snimki podijelila je i na svom Instagramu.

- Želimo vam svima sretan Božić, s ljubavlju, iz St. Barthsa - napisali su u objavi, na engleskom i na portugalskom.

image

Izabel Goulart i Kevin Trapp

Abaca/Abaca Press/Profimedia

Njih su se dvoje upoznali na modnoj reviji u Parizu, a navodno su počeli hodati 2015. godine. Zaručili su se 2018., a Izabel je podijelila sretnu vijest na društvenim mrežama, napisavši: ‘‘Kada upoznaš nekoga tko ti promijeni život u svakom pogledu, siguran si da je to prava osoba za tebe".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 14:40