U PUNOM SJAJU

Vijećnik osvanuo gol na online Zoom sastanku, kolege jedva suzdržavale smijeh: Podnio je ostavku

Snimka je postala viralna, a malo koji medij u svijetu, uključujući i ozbiljne informativne emisije, nije izvijestio o nesretniku ispod tuša

Goli vijećnik

 Screenshot YouTube

Rumunj Alberto-Iosif Caraian ostat će zapamćen u političkoj povijesti kao vijećnik koji je izgubio poziciju jer je gol golcat osvanuo na Zoom sastanku. Ta snimka je očekivano postala viralna, a malo koji medij u svijetu, uključujući i ozbiljne informativne emisije, nije izvijestio o nesretniku ispod tuša koji je u krivom trenutku pritisnuo krivi gumb na svome mobitelu.

Naime, nesretni vijećnik socijaldemokrata (PSD) taman je završio s tuširanjem kada ga je kolegica koja je predsjedavala sastankom pozvala da se obrati jer je "radio" od kuće. Osvanuo je u punom "sjaju" - javljajući se uživo iz tuša, gol i mokar, vjerojatno misleći da mu kamera nije uključena. I dok su njegove kolege jedva suzdržavale smijeh, netko od njih mu je uspio dobaciti da isključi kameru.

"Ne mogu je isključiti. Ispričavam se. Ne znam kako da je isključim", uzvratio je u panici i potom prekinuo poziv. Ponovo se javio nakon što se odjenuo kako to i doliči jednom sastanku.

"Tehnologija je puna trikova. Nažalost, žurba je napravila svoje. Ispričavam se zbog nesretnog događaja.", kazao je Caraian u vidnoj neugodi.

Premda je svima ovo bio jedan šaljivi incident, Caraian postavši predmet sprdnje u cijelom svijetu, odlučio je podnijeti ostavku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. svibanj 2024 08:29