VIVA LAS VEGAS

Video zbog kojeg su se mnogi rastopili: John Travolta podijelio posebne trenutke s kćeri za rođendan

Glumac je inspiraciju za proslavu našao u omiljenom posteru za zrakoplovnu kompaniju TWA iz njegova djetinjstva i filmu s Elvisom

John Travolta, rođendan

 Instagram

John Travolta u velikom je stilu proslavio svoj 69. rođendan - tijekom vikenda je obitelj i bliske prijatelje poveo u Las Vegas na ludu zabavu. Inspiraciju je našao u glazbenoj komediji Viva Las Vegas! Elvisa Presleya snimljenoj 1964. godine. A kako je bilo pokazao je svojim fanovima na društvenim mrežama u utorak na Instagramu, podijelivši prigodni video. I za samo putovanje inspiraciju je našao u 60-ima, točnije u posteru-reklami za aviokompaniju TWA iz tog desetljeća.

"Fly Travolta World Airlines", pisalo je u njegovoj verziji koja je odisala luksuzom iz doba kada su se u zrakoplovima služila skupocjena pića i profinjeni haute cousine obroci.

- Želio sam oživjeti svoj omiljeni zrakoplovni poster iz djetinjstva za svoj rođendan! Pa idemo! Živio Las Vegas! - rekao je glumac kojem je pilotiranje velika strast više od 40 godina. U svojoj privatnoj floti ima sedam zrakoplova, a prošle godine pohvalio se kako je stekao licencu za upravljanje najčešćim komercijalnim putničkim avionom, Boeingom 737. Na njegovom golemom imanju na Floridi izgrađena je i prava mala zračna luka s pistom i hangarima.

image

Travolta i kći

Instagram

Mnogi su primijetili da je 69-ogodišnji Travolta definitivno odustao od pokušaja da sačuva bar nešto kose na glavi što je godinama pokušavao nadomjescima i presađivanjima kose. Sada ponosno pokazuje izbrijanu glavu, a u kombinaciji s elegantnom prosijedom bradom izgleda znatno mlađe od svojih godina.

U videu mu je glavna pomoćnica bila kći Ella Bleu (22) - njih dvoje, svečano odjeveni, poveli su kameru u zrakoplov gdje su se drugi gosti već zabavljali uz hranu i piće "kao iz reklame". Osim Elle Bleu, Travolta ima sina Benjamina (12). Najstariji sin Jett koji je cijeli život imao zdravstvenih problema, preminuo je 2009. godine, kao 16-godišnjak. Supruga Kelly Preston, s kojom je bio u skladnom braku od 1991. godine, umrla je 2020. izgubivši bitku s rakom u 57. godini života.

image

John Travolta, 69. rođendan

Instagram

Travolta je nakon njezine smrti rekao da je siguran kako nikada više neće voljeti neku ženu, a njegova mala obitelj još se čvršće povezala.

U rođendanskom videu, fanovi osim kadrova iz zrakoplova, mogu vidjeti kako se slavljenik sa svojom ekipom proveo u samom Las Vegasu u stilu 60-ih: od koktela, malo kockanja u casinu preko akrobatske predstave pa do veselog plesa s kćeri u hotelskom hodniku. Pokazao je i kako gasi svjećice na rođendanskoj torti, te zahvalio svim čestitarima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 15:06