BLUD U ZRAKOPLOVU

VIDEO Valeria (29) nasilno zadovoljila stranca u avionu: Čovjek se borio, ali ona nije odustajala

Kad je zrakoplov sletio u zračnu luku, pokušala je podmititi posadu let, no na kraju je uhićena

Putnici u zrakoplovu, ilustracija

 Deyan Georgiev/Panthermedia/Profimedia/Deyan Georgiev/panthermedia/profimedia

Jedna će 29-godišnja Valeria zauvijek pamtiti putovanje zrakoplovom iz Antalije. Naime, Valeria je uhićena u Moskvi nakon što je navodno pružila oralni seks strancu koji je sjedio pored nje na turističkom letu.

Putnici i posada pljeskali su i klicali kada je policija ušla u zrakoplov i zadržala ženu u zračnoj luci Vnukovo. Navodni oralni seks dogodio se tijekom petosatnog leta zrakoplovne tvrtke Pobeda, a među putnicima bilo je i djece.

Muškarac koji je sjedio do uhićene Valerije u ekonomskoj klasi prvo se pokušao oduprijeti i odgurnuti je, tvrde svjedoci, prenosi Daily Mail.

"Na letu iz Antalije za Moskvu, putnica je divljala i oralno silovala muškarca koji je sjedio do nje. Povukla mu je hlače i počinila nasilne radnje seksualne prirode. Kasnije je prestao pružati otpor, a sve se ovo dogodilo pred očima stjuardesa i ostalih putnika", izvještava glavna ruska novinska kuća Gazeta.

"Iznenađuje to što su stjuardese pričekale do kraja ‘akcije‘ i tek onda odmaknule Valeriju. Ona se opirala i nije htjela ostaviti svog novopečenog prijatelja", izvještavaju tamošnji mediji.

Drugi muški putnik morao ju je čuvati tijekom ostatka leta, a prema izvještajima, Valeria je navodno bila ‘pijana‘ kada se ukrcala na let u Turskoj. Tijekom leta je ‘grebala posadu‘ i pušila e-cigaretu unatoč opetovanim zahtjevima članova posade da prestane to raditi.

Kasnije je za medije izjavila da ne žali zbog svojih nestašluka u zrakoplovu.

"Sve je bilo u redu. Dobro sam se provela u avionu. Pa, čak i bolje od toga", izjavila je Valeria, koja je na kraju kažnjena s 500 rubalja, odnosno otprilike pet eura, zbog svog ponašanja.

Njezino ponašanje na letu razbjesnilo je suputnike u zrakoplovu, koji su se požalili da je zahtijevala toplu vodu, a zatim je izlila na pod. Također, kad je zrakoplov sletio u moskovsku zračnu luku, pokušala je posadu leta podmititi američkom novčanicom od 100 dolara kako bi zataškala svoje ponašanje, navodi se u izvješću.

Stjuardesa je novčanicu odložila u kantu za smeće, a Valeria je potom viđena kako prazni to smeće na pod zrakoplova i vadi novac. A dok ju je policajac ispraćao uz pljesak suputnika u zrakoplovu, problematična putnica izjavila je sljedeće: "Neću ići nigdje s budalom poput tebe."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. ožujak 2024 15:25