DRAMA

VIDEO: U2 NAPRASNO PREKINUO KONCERT U BERLINU! Bono ostao bez glasa, obećao se vratiti za 15 minuta, ali nije ga bilo: 'Ne znamo što se dogodilo...'

 
 Screenshot / YOUTUBE

Irska glazbena skupina U2 morala je nakon samo nekoliko pjesama prekinuti koncert u Berlinu na kojemu je u subotu navečer bilo više tisuća ljudi kada je njezin pjevač Bono ostao bez glasa.

"Jako mi je žao. Obećavam vam, bio sam spreman pjevati za vas, ali nešto se dogodilo", rekao je Bono kroz blagi kašalj nakon što je bend izveo pjesmu "A Beautiful Day".

"Mislim da možemo nastupiti. Siguran sam da ovo nije velik problem. Morat ću nešto napraviti. Ako želite ići kući, to je u redu. Odsvirat ćemo za vas još jedan koncert jedan drugi put. Ako želite ostati, morat ćemo napraviti pauzu od 10-15 minuta. Ja ću otkriti što se dogodilo."

Bono se potom kroz naklon ispričao publici i bend se povukao s pozornice. Nisu se vratili.

"Jako nam je žao zbog večerašnjeg prekida koncerta. Bono je bio u punoj formi i glas mu je bio u izvrsnom stanju uoči koncerta, ali nakon nekoliko pjesama potpuno ga je izgubio", napisali su Adam Clayton, Larry Mullen mlađi i The Edge na web stranicu benda. "Ne znamo što se dogodilo, konzultirat ćemo se s liječnikom."

Mediji su kasnije prenijeli kako je gubitak glasa možda uzrokovao uređaj za dimne efekte.

Bio je to drugi i posljednji uzastopni koncert u Berlinu održan u okviru turneje. No, publika očekuje da će se koncert ponoviti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 08:58