I TO JE POČETAK...

VIDEO Prepoznajete li slavnog glumca? Karijeru je počeo reklamirajući – flastere!

 Screenshot / YouTube

Premda je svjetsku slavu stekao filmovima ‘Carrie’, 'Groznica subotnje večeri' i ‘Briljantin’, 62-godišnji John Travolta je pred kameru stao još kao klinac, a već je sa 16 imao prvu profesionalnu ulogu u mjuziklu.

No, prije nego što mu je karijera doista krenula uzlaznim putem, radio je i glumio koješta, između ostalog i u reklami za flastere koju ćete vidjeti. Reklama u kojoj je pjevao pjesmicu za flastere i šampone snimljena je 1973. godine kad je imao 19 godina.

Međutim, daleko od toga da je Travolta jedini koji je zarađivao na svakojake načine prije nego što mu je gluma konačno počela donositi značajne prihode.

Primjerice Hugh Jackman radio je kao nastavnik tjelesnog odgoja i klaun na dječjim zabavama dok je Brad Pitt zarađivao za život vozeć limuzine, pomažući pri selidbama i noseći kostim golemog pilića. Johnny Depp je u mladim danima radio kao teleoperater, a Julia Roberts je prodavala sladolede.

Čini se ipak da je najveća faca među svima bio Christopher Walken. Dok je još bio tinejdžer, radio je kao krotitelj lavova u cirkusu!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 20:53