TAKO LIJEPA...

VIDEO: 'NE MOGU SE KONCENTRIRATI, PRELIJEPA SI, J**** SEKSI' Pijani Vin Diesel prekinuo intervju s brazilskom novinarkom, ona propala od srama!

 Screenhot / YouTube

Snimka pomalo bizarnog intervjua brazilske novinarke i poznate YouTuberice Carol Moreire sa slavnim glumcem Vinom Dieselom proširio se internetom, uz brojne osude na račun glumca koji je uporno prekidao novinarku i govorio joj kako je lijepa.

I dok TMZ piše da je Diesel bio malo pripit i da je novinarka bila očarana holivudskom zvijezdom, čini se da ni jedan ni drugi taj dan nisu bili ‘svoji’.

Zvijezdu filmskog serijala ‘Brzi i žestoki’ optužili su da je maltretirao novinarku tijekom intervjua prekidima pri čemu ju je nazivao ‘jeb… seksi’ i govorio da on to ne može, da se ne može koncentrirati niti odgovarati na pitanja jer je ona previše zgodna. Zbog tako otvorenog upucavanja novinarki naišao je na oštre kritike.

Diesel je navodno bio prilično pod gasom jer je cijeli dan obavljao intervjue s novinarima, a Moreira je navodno nakon intervjua priznala da se osjećala jako neugodno: ‘Počeo mi se upucavati usred intervjua, govorio je da sam lijepa i triput me još prekinuo da bi razgovarao o tome. Smijala sam se, bilo mi je krajnje neugodno. Nisam znala što napraviti. Samo sam se smijala jer je bila vrlo delikatna situacija, nije bilo lijepo od njega što me prekidao u poslu.’

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 22:31