ČETVRTA NA SVIJETU

VIDEO: JESTE LI IKAD GLEDALI SRPSKU 'POTJERU'? Prelijepa Milica njihova je najpoznatija lovkinja, impresionira znanjem i skriva tužnu životnu priču

 
 Screenshot / YouTube

Nazivaju je najpoznatijom i najslavnijom kvizomankom u Srbiji, tepaju joj da je "princeza znanja", po znanju je rangirana na impresivno četvrto mjesto među ženama kvizašicama na svijetu.

Milica Jokanović u srpskom se eteru, naime, najprije pojavila kao natjecateljica koja je briljirala u svim mogućim kvizovima, poput Sam protiv svih i Visoki napon, pa su mediji vrlo brzo počeli zadivljeno pisati o "pametnoj plavuši", impresionirani njezinom usredotočenošću, pobjedničkom gardu i sveopćim znanjem, piše Slobodna Dalmacija.

U trenutku kad se otkrilo da je mlada pravnica, tada pobjednica kviza Slagalica, nezaposlena, promptno joj je ponuđeno radno mjesto u beogradskom Sekretarijatu za kulturu, kojeg je Milica oduševljeno prihvatila.

Svoje je znanje nastavila neumorno nadograđivati, pa se posljednje dvije godine proslavila kao lovkinja u kvizu Potjera.

U emisiji je u nastupu neumoljiva i ni sa čime se ne da šarmirati ni omesti, a kad se ugase kamere, Milica kaže da uživa sa svojom ekipom.

"Uvijek je veselo i duhovito! Mi smo dobro uigran tim koji godinama sjajno surađuje", komentirala je za Hello.

Srbijansku javnost silno intrigira njezin ozbiljni gard.

"Privatno sam drugačija, vodim dinamičan i aktivan život. Plivam, džogiram, čitam, družim se... Čitam od svoje treće godine, ne prestajem...", ispričala je kroz širok osmijeh.

Upitana misli li da muškarci zaista više vole plavuše, odgovorila je sigurno kao i uvijek:

"Uvjerena sam da je tako!".

Popularna beogradska lovkinja iznenadila je javnost kad je s njom podijelila nemile događaje iz djetinjstva.

Milica Jokanović je, naime, upravo kao i najslavniji hrvatski voditelj kviza Tarik Filipović, rođena i odrasla u Zenici. U ratnim godinama je njezina obitelj pobjegla jer im je, kako je Milica ispričala, zapaljena kuća.

Ono za čim lovkinja najviše žali je, kako je ispričala, bogata kućna biblioteka, budući joj je otac bio profesor povijesti i zemljopisa i zaljubljenik u čitanje, koje je prenio na kćer.

Zenicu ipak čuva u lijepom sjećanju, piše Slobodna.

"Pamtim ga kao grad divnih i vedrih ljudi u kojem sam na poklon dobila prvu enciklopediju od tate", ispričala je Milica, a u velikom intervjuu kojeg je dala u emisiji "Tako stoje stvari" ispričala je i puno više...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. lipanj 2024 16:03