SVI U ŠOKU

VIDEO: IME MUSKOVOG SINA ZAPALILO DRUŠTVENE MREŽE 'Kako se to izgovara?', 'Je li to dijete ili robot?', 'Ovo će teško pasti učiteljima'

 

Nakon što je Elon Musk na Twitteru objavio sretnu vijest da je sa kanadskom pjevačicom dobio sina te se pohvalio da su majka i sin dobro, uskoro je otkriveno i ime dječaka.

Nakon što su ga pratitelji upitali kako su nazvali sina, Musk je mnoge iznenadio odgovorom da su ga nazvali – X Æ A-12 Musk.

Još nije poznato je li riječ samo o Muskovoj šali ili je uistinu svoje šesto dijete tako nazvao te kako se to neobično ime izgovara. Odmah su na društvenim mrežama krenule šale na račun ovog uistinu neobičnog imena, ali i načina na koji se ono izgovora.

Iako Musk nije objasnio značenje imena, krenule su razne teorije pa je tako jedan tviteraš iznio svoje viđenje: "Musk i pjevačica Grimes postali su roditelji dječaka, njezinog prvog djeteta i njegovog šestog sina, kojeg su nazvali X Æ A-12 Musk. Kvintesencija (a / k / a Æther) je peti element. On povezuje 4 klasična elementa: vodu, vatru, zemlju i zrak. To je najjači, najmoćniji element”, napisao je.

No većina korisnika društvenih mreža više je vijest iskrostila za zabavu pa su krenule šale na njegov račun pa su napisali: 'Ovo ime teško će pasti učiteljima', 'Dijete će mrziti svoje ime', 'Naravno da je sina nazvao po nekom robotu'...

Osnivaču tvrtki Space-X i Tesla Inc. ovo je šesto dijete. Iz braka s Justine Wilson ima pet sinova, blizance Griffina i Xaviera te trojke Damiana, Saxona i Kaija.

Musk i Grimes u vezi su od 2018., a trudnoću je potvrdila u siječnju ove godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. svibanj 2024 09:38