ON DRŽI BEBU, A ONI DAH

Video golišavog Harryja bacio fanove u trans: ‘Prestanite, moji jajnici ovo ne mogu podnijeti‘

Procurio je video na kojem pjevač diže preslatku bebu u zrak, što je izazvalo oduševljenje fanova

Harry Styles

 Screenshot Twitter

Novi video iza kulisa pokazao je Harryja Stylesa (28) kako se igra s bebom dok je snimao scene za svoj spot za pjesmu 'As It Was'. Harry nema majicu, a njegovi obožavatelji podivljali su na Twitteru.

Pjevač je prikazan kako se zabavlja s glumcima i ekipom videa između snimanja, uključujući i najmlađu sudionicu. U jednom trenutku viđen je kako urnebesno podiže mališana u zrak, a njegov potez podsjeća pomalo na slavni 'Simba lift' iz animiranog filma 'Kralj lavova'. Beba je ubrzo briznula u plač, što je dovelo do Harryja bez majice koji je držao dijete u naručju i nježno poskakivao gore-dolje, smijući se.

Obožavatelji su bili oduševljeni ovim isječakom, a na Twitteru su podijelili svoje komentare.

- Zbog društva moramo prestati davati Harry Stylesu bebe. Moji jajnici to ne mogu podnijeti, napisala je jedna obožavateljica.

Drugi su dodali kako im ovakve scene zagriju srce te da su takvi prizori jako dragocijeni.

"Uvjerena sam da Harry čuva drugu ruku za vlastitu djecu kako bi mogao napraviti tetovaže posvećene njima. Plačem zauvijek", glasio je drugi komentar.

"Terapija je skupa, a video u kojem Harryja Stylesa koji drži bebu besplatan", glasio je treći komentar.

Video otkiva puno detalja

Video iza kulisa također je pokazao Harryja kako vježba svoje hirovite plesne pokrete i kako udara šakom. Još jedan isječak prikazuje kako pop zvijezda klizi niz rub rotirajuće platforme i glumi kung-fu pokrete s članom ekipe. Također, on i njegova kolegica Mathilde Lin snimljeni su kako svladavaju svoju kompliciranu koreografiju na vrhu kružne platforme koja se vrti, u sekvenci koju je koreografirao Yoann Bourgeoi.

Yoann je za Billboard rekao da je Harry prirodan i nadaren.

- Bili smo nekoliko dana s Harryjem, on je zapravo bio vrlo talentiran i činilo se da se jako zabavlja, upravo smo zato u glazbenom videu zadržali puno trenutaka razigranosti iz toga, objašnjava.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 19:18