DNEVNICI IZ KARANTENE

VIDEO, FOTO: ŠTO ZVIJEZDE RADE KAD SU ODSJEČENE OD VANJSKOG SVIJETA? Lady Gaga uživa s dečkom, Bieber pleše, a bujna Demi sunča se gola

 
Lady Gaga i Michael Polansky
 INSTAGRAM

Koncerti i filmske premijere odgađaju se do daljnjega zbog pandemije koronavirusa, a međunarodne zvijezde društvene mreže koriste kako bi potakle fanove da ostanu u karanteni s ciljem sprječavanja širenja opasnog virusa COVID-19. Njihovi Instagram profili prepuni su ohrabrujućih poruka koje bi trebale poslužiti kao primjer mnogobrojnim pratiteljima.

- Šesti dan (samo)izolacije! Kratimo vrijeme videoigricama, kartamo, brinemo se o sebi i drugima... Oslobodite svoje umove od stresa i krećite se koliko možete... Pokušajte ne prenijeti virus drugima, u slučaju da ga sami imate, divno je ostati kod kuće, učinite to za svijet - napisala je pjevačica Lady Gaga na Instagramu, a objavila je i fotografiju iz vlastita doma, gdje joj društvo pravi dečko Michael Polansky.

Iz kuće ne izlazi ni njezin kolega John Legend - on je otišao i korak dalje pa je putem društvene mreže emitirao vlastiti koncert. Dok je on svirao klavir i pjevao, u kadru se pojavila i njegova supruga, model Chrissy Teigen, "odjevena" samo u ručnik, a njihova trogodišnja kći Luna tatu je tijekom "Instagram nastupa" zamolila da joj otpjeva omiljenu pjesmu iz Disneyjeva klasika "Ljepotica i zvijer".

Kontakte s vanjskim svijetom maksimalno su smanjili i pjevač Justin Bieber te supruga, manekenka Hailey Baldwin. Supružnici su navodno u Kanadi, a vrijeme kod kuće "ubijaju" - plesom.

A britanska manekenka Demi Rose u samoizolaciji je očito odlučila poraditi na tenu - naime, na Instagramu se pohvalila fotografijom na kojoj s prijateljicom pozira potpuno gola. Pratiteljima nije željela otkriti gdje se točno nalazi, ali nastavi li i dalje objavljivati sličan "vrući" sadržaj, velika je vjerojatnost da joj nitko neće ni zamjeriti ovu dozu tajnovitosti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. svibanj 2024 14:53