DODJELA NAGRADA BAFTA

VIDEO, FOTO: SLAVNE LJEPOTICE NI OVAJ PUT NISU MODNO RAZOČARALE No svi ipak pričaju o Pacinovu padu i šalama na račun kraljevske obitelji

 
 AFP, Profimedia

Renée Zellweger, Scarlett Johansson, Margot Robbie, Lily-Rose Depp, Charlize Theron..., ove poznate dame samo su dio holivudske elite koja je u nedjelju navečer stigla u londonski Royal Albert Hall na dodjelu ovogodišnjih filmskih nagrada BAFTA.

Slavne ljepotice i ovaj put dale su sve od sebe kako bi na crvenom tepihu izgledale besprijekorno, no na kraju večeri njihove smjele modne kombinacije pale su u drugi plan - naime, svi su pričali o nezgodnom padu glumačkog diva, 79-godišnjeg Ala Pacina.

Junak filma "The Irishman", koji je bio nominiran u kategoriji za najboljeg sporednog glumca (nagradu je na kraju ipak osvojio Brad Pitt), spotaknuo se dok se penjao uz stepenice te pao koliko je dug i širok.

Prva mu je u pomoć pritrčala djevojka Meital Dohan (40). Pacino se, iako uz bolnu grimasu, brzo opet osovio na noge mašući fotografima kao da se ništa nije ni dogodilo.

A umjesto Brada Pitta, koji nije mogao doći u London, nagradu za njegovu ulogu u filmu "Bilo jednom… u Hollywoodu" primila je Margot Robbie, koja se na pozornici našalila na račun kraljevske obitelji.

- (Brad) poručuje da će ovom kipiću dati ime Harry... Jako je uzbuđen što će ga napokon vratiti u Sjedinjene Američke Države... To su njegove riječi, nisu moje - izjavila je glumica aludirajući na preseljenje Williamova mlađeg brata, princa Harryja i Meghan Markle.

Kamere su u tom trenutku snimile Williama i suprugu Kate Middleton kako se smiju njezinoj šali, no koliko je to bilo iskreno, prosudite sami...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 08:37