‘OVO JE JEZIVO‘

‘Video editor lica i tijela‘: Influencerica otkrila kako stanjuje struk, produljuje noge, smanjuje nos...

Mnogi su u komentarima priznali kako je jezivo to što se u današnje vrijeme radi kako bi se na društvenim mrežama izgledalo ljepše
Danae Mercer
 Instagram

Danae Mercer, influencerica koja živi u Dubaiju i na Instagramu ima više od dva milijuna pratitelja, nedavno je na svom profilu objavila video koji pokazuje kako uz pomoć jednostavne aplikacije može preurediti svoje tijelo.

Aplikacija se zove 'Pretty Up', besplatna je i na Google Playu je opisana kao 'video editor lica i tijela'.

Mercer u svojim objavama često ukazuje na nerealne standarde ljepote i pokazuje kako njezino tijelo izgleda prije i poslije 'uljepšavanja' u raznoraznim programima.

Njezin video uradak na kojem otkriva kako produljuje noge, stanjuje struk i zaglađuje kožu u trenu je prikupio na tisuće komentara, a mnogi su priznali kako je jezivo to što se u današnje vrijeme radi kako bi se na društvenim mrežama izgledalo ljepše.

'Mogu stanjiti struk, produžiti noge. Mogu promijeniti čitavo lice, zagladiti kožu, smanjiti nos, pa preko svega staviti filter. Mogu kreirati figuru pješčanog sata i to sve na videu u kojem se krećem. Stoga, idući put kad se nađete da buljite u računalo i razmišljate kako vi niste toliko zgodni, sjetite se, internet nije ogledalo ili neki alat za mjerenje. Nemojte se uspoređivati svoju realnost s tuđom - napisala je influencerica koju mnogi prate upravo zbog njezine iskrenosti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 02:07