NA DODJELI NAGRADA

Venus Williams ‘zabljesnula‘ na Oscarima: Nestašna bradavica provirila iz duboko dekoltirane haljine

41-godišnja teniska superzvijezda pojavila se u atraktivnoj bijeloj haljini dizajnera Elieja Saaba

Venus Williams

 Screenshot Twitter/ABC

Svečana 94. dodjela Oscara predstavljala je velika noć za slavnu tenisačicu Venus Williams, no njezina pojava na crvenom tepihu najvažnije dodjele filmskih nagrada pomalo je pala u drugi plan zbog skandala koji je izazvao njezin suradnik, poznati glumac Will Smith.

image

Venus Williams

David Livingston/Getty Images/AFP

I dok će Smith zasigurno željeti što prije zaboraviti šamar koji je uputio komičaru Chrisu Rocku, Venus Williams također će najvjerojatnije poželjeti zaboraviti mali problem sa svečanom haljinom, koji je snimljen tijekom prijenosa uživo.

41-godišnja teniska superzvijezda pojavila se u atraktivnoj bijeloj haljini dizajnera Elieja Saaba, ali ju je u jednom trenutku njezin duboki dekolte 'izdao' pa joj je provirila bradavica.

image

Venus Williams

Angela Weiss/AFP

Venus je rukom pokušala prekriti dekolte, no trenutak prekasno jer je kamera već bila na njoj.

"Je li još netko primijetio bradavicu Venus Williams?", komentirala je jedna korisnica Twittera, dok je druga prozvala njezinu sestru.

"Ok, znam da je nemoguće da sam ja jedina koja je to vidjela, ali zar stvarno nitko nije rekao sestri Venus Williams da joj se vidi bradavica! Samo kažem, volim je, ali ovi njezini ljudi s kojima je okružena su napravili veliki propust. Serena Williams, gdje si ti bila?", glasio je drugi komentar.

Iako su gledatelji ispred malih ekrana to primijetili, čini se da osobe koje su sjedile pokraj Venus nisu jer su svi bili fokusirani na govor Willa Smitha, koji je osvojio Oscara za najbolju mušku ulogu u filmu 'King Richard' koji govori o Richardu Williamsu, ocu Serene i Venus Williams, koji nikada nije igrao tenisi i nije bio profesionalni trener, ali se ipak obvezao trenirati najbolje tenisačice svijeta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 06:03