INTIMNA VEČERA

Veliki korak za slavnu Kosovarku: Novog, 14 godina starijeg dečka upoznala s roditeljima, postaje ozbiljno?

Poprilično je bliska sa svojim roditeljima i često dijeli fotografije s njima na društvene mrežama

Dua Lipa upoznala je svog novog dečka Romaina Gavrasa s roditeljima

 Mega/The Mega Agency/Profimedia/Mega/the Mega Agency/profimedia

Dua Lipa (28) napravila je veliki korak kada je u pitanju njezina veza s Romainom Gavrasom (42)! Pjevačica je novog odabranika svoga srca prvi put predstavila svojim roditeljima na Ibizi.

Slavna 28-godišnja pjevačica i njen 14 godina stariji dečko uživali su u večeri na mjesečini u restoranu Juntos House gdje su im se pridružili njezina majka Anesa i otac Dukagjin.

image

Dua Lipa

Mega/The Mega Agency/Profimedia
image

Dua Lipa, njen dečko i obitelj prije večere na Ibizi

Mega/The Mega Agency/Profimedia

Pjevačica je izgledala senzacionalno u bijeloj midi haljini bez rukava koja je naglasila njezinu nevjerojatnu figuru. Svoje je smeđe uvojke pustila da joj padaju niz ramena, a obula je par elegantnih bijelih cipela. Romain, koji je inače redatelj glazbenih spotova, bio je ležerno odjeven u tamnozelenu košulju, prenosi Daily Mail.

image

Dua Lipa i Romain Gavras

Mega/The Mega Agency/Profimedia

Inače, Dua Lipa je poprilično bliska sa svojim roditeljima i često dijeli fotografije s njima na društvenim mrežama, a oni su izrazito ponosni na svoju najstariju kćer. Uz pop zvijezdu, Anesa i Dukagjin također imaju kćer Rinu (22) i sina Gjina (17). Podsjetimo, njezini su roditelji živjeli na području Kosova i Bosne do 1992., a nakon početka rata u Bosni, preselili su se u London.

image

Dua Lipa, njen dečko i obitelj prije večere na Ibizi

Mega/The Mega Agency/Profimedia

Što se tiče spomenutog ljubavnog odnosa, Dua je s Romainom u vezi od početka godine, a par posljednjih dana zajedno uživa na romantičnom odmoru. Prvi put ih se počelo povezivati u ožujku, kada su fotografirani kako se drže za ruke dok su napuštali reviju Saint Laurenta na Pariškom tjednu mode.

image

Dua Lipa

Mega/The Mega Agency/Profimedia

Izvori su u to vrijeme tvrdili da se par "mjesecima u tišini upoznavao", nakon njezinog razlaza od Anwara Hadida, brata slavnih modela Gigi i Belle, 2021. godine. Nadalje, izvor blizak pjevačici istaknuo je kako joj je vrlo bitno da ima nekog bliskog sebi tko razumije način na koji funkcionira njeno zanimanje i industrija u kojoj radi, a izgleda da je takvu osobu konačno pronašla...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 17:06