22. PROSINCA

Veliki interes za koncert u zagrebačkoj Areni - Goran Bare & Majke su spremni za rock spektakl

Koncert poznatog rokera u najvećoj sportskoj dvorani u Hrvatskoj stanica je koja će okupiti tisuće istinskih ljubitelja rocka

Goran Bare i Majke

 Ante Cizmic/Cropix

Mjesec dana dijeli nas od najvećeg koncerta turneje Goran Bare & Majke tour! Arena Zagreb, 22. prosinca odzvanjat će rock hitovima legendarnog Bare i njegovih Majki. Zbog ogromnog interesa za ovaj rock spektakl u prodaju su puštene ulaznice i za gornje tribine zagrebačke Arene!

Koncert poznatog rokera u najvećoj sportskoj dvorani u Hrvatskoj stanica je koja će na jednom mjestu okupiti tisuće istinskih ljubitelja rocka koji žive ovu glazbu!

image

Goran Bare

Top Radio/

Bare je u ranijem razgovoru za TOP RADIO opisao osjećaje koji ga obuzmu na koncertima: „Ne mogu to objasniti. To je kao prijelaz u neko drugo stanje svijesti, nekakav mali trans. Prepustim se osjećajima, nekim sjećanjima te pjesme, zašto je takva...baš je čudan osjećaj, ali jako, jako lijep. Ipak kad imate kontrolu nad 10 – 15 tisuća ljudi – osjećate neku snagu, jakost u sebi.“

Zagrebački nastup legende hrvatskog rocka bit će po svemu sudeći vrhunski rock doživljaj. Bare u ranijim razgovorima za TOP RADIO nije krio zadovoljstvo dosadašnjom turnejom po hrvatskim gradovima i odazivom publike.

image

Goran Bare i Majke

Ante Cizmic/Cropix

Goran Bare & Majke rock su legende ovih prostora i tu titulu opravdano nose već desetljećima. Upravo ova ekipa vrhunskih glazbenika ‘odgojila‘ je mnoge generacije vjernih obožavatelja koji uvijek nakon nastupa istaknu koliko cijene njihovu kvalitetu i predanost stvaranju dobre glazbe koja se prenosi s generacije na generaciju. Posebna energija prođe dvoranom kada legendarni roker stane na pozornicu i kaže "Dobra večer!“.

image

Goran Bare i Majke

Ante Cizmic/Cropix

Zagrebačka publika imat će priliku za točno mjesec dana uživati u najvećim hitovima ove rock grupe kao što su “Budi ponosan”, “Mene ne zanima”, “Mršavi pas”, „Teške boje“, „Vrijeme je da se krene“ te mnogim drugima.

- Glazba je za mene sve. Moj život, moje postojanje, svrha zbog koje sam tu, svrha zbog koje sam još uvijek tu. Uživam u glazbi - izjavila je jednom prilikom rock ikona.

Što će to poznati rokeri za svoje vjerne fanove pripremiti u Areni Zagreb otkrit ćemo uskoro. Zato nabavite karte na vrijeme jer dobar rock očekuje Zagreb 22. prosinca!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 03:15