ZAVRŠIO U BOLNICI

Užas na koncertu uživo: Plesaču pao divovski ekran na glavu, kamere zabilježile jeziv prizor dok je publika vrištala

Čini se da je ekran prilikom pada izravno udario jednog plesača u glavu i tijelo, prije nego što se prevrnuo na drugog izvođača

Viseći ekran pao na plesače na koncertu u Hong Kongu

 Screenshot Instagram

Dvojica plesača ozlijeđeni su na koncertu Cantopop benda Mirror u Hong Kongu nakon što je masivni video ekran, obješen iznad pozornice, pao na izvođače dok su nastupali na pozornici.

Koncert Cantopop boybenda Mirror bio je četvrti u nizu od njihovih 12 zakazanih koncerata u Hong Kongu, prenosi Guardian.

Videoisječci koji kruže društvenim mrežama prikazuju članove Mirrora Ansona Loa i Edana Luija kako nastupaju s desetak plesača na pozornici, a u jednom se trenutku jedan od nekoliko visećih LED ekrana iznad pozornice srušio. Video koji je, napominjemo, uznemirujućeg sadržaja objavio je i portal TMZ na svom Instagramu.

Čini se da je ekran prilikom pada izravno udario jednog plesača u glavu i tijelo, prije nego što se prevrnuo na drugog izvođača, a prisutna publika pritom je vrištala od užasa. Ostali izvođači na pozornici pritrčali su im u pomoć.

Policija je priopćila da je dojavu o incidentu dobila u 22.36 sati, a da su dvojica plesača u svjesnom stanju poslana u bolnicu Queen Elizabeth.

Lokalni mediji izvijestili su da je bolnica rekla da je jedan od plesača u "ozbiljnom stanju", dok je drugi stabilno.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 22:07