ZVIJEZDA ‘DALLASA‘

Uz nju su odrastale generacije: Zvijezda kultne serije prvi put viđena u javnosti nakon tri godine

Glumica već dugo vremena nije viđena u javnosti, a sada su je paparazzi snimili tjekom kupovine namirnica

Linda Gray

 Profimedia

Američka glumica i bivša manekenka Linda Gray danas ima 81 godinu, a nekada je bila poznata po ulozi Sue Ellen Ewing u seriji "Dallas".

Glumica već dugo vremena nije viđena u javnosti, a sada su je paparazzi snimili tjekom kupovine namirnica. Naime, 81-godišnja zvijezda otišla je kupiti voće i mekanu dekicu u trgovini blizu njezine kuće u Kaliforniji. U ležernoj crnoj trenirci i običnoj majici gurala je shopping kolica, a zatim stvari utovarila u svoj automobil. Nakon toga je provjerila poštanski sandučić i otišla.

image

Linda Gray

Jeff Rayner/coleman-rayner/Coleman-rayner/Profimedia

Glumica se ovih dana 'pritajila' na svome ranču, a ovo je prvi put da je viđena u javnosti nakon tri godine.

image

Linda Gray

Jeff Rayner/coleman-rayner/Coleman-rayner/Profimedia
image

Linda Gray

Jeff Rayner/coleman-rayner/Coleman-rayner/Profimedia

Ova glumačka veteranka, redateljica i bivša manekenka slavu je stekla zbog uloge Sue Ellen Ewing, dugogodišnje supruge Larryja Hagmana u kultnom TV klasiku. Linda je tu ulogu igrala od 1978. do 1991. godine, a zatim se pojavila u nizu uspješnih filmova. Kao uspješna kazališna glumica, utjelovila je i gospođu Robinson 2001. godine. 'Dallasu' se vratila 1996. godine i 1998. godine kada je radila na spinoffu, a zatim se ponovno pojavila i 2012. godine te ostala raditi na njemu do 2014. godine.

image

Larry Hagman i Linda Gray

Courtesy Everett Collection/Everett/Profimedia

Prošle je godine na Instagramu podijelila tužnu vijest da je preminuo njezin 56-godišnji sin Jeff Thrasher koji se borio s leukemijom. "Bio je najljubaznije, najsmješnije, najslađe ljudsko biće... donio je svijetu toliko ljubavi i svi su ga voljeli. Neka njegovo putovanje bude čarobno", napisala je tada slavna glumica. Jeffov otac je Ed Thrasher s kojim je Linda bila u braku od 1962. do 1983. godine. Linda također ima i 55-godišnju kćer Kehly Sloane, glumicu koja je udana za Lancea Sloanea te s njim ima dvoje djece.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 07:28