BILO IH JE...

Uvrede, čudni pogledi, pogreške, ‘loše‘ šale... Jeste li primijetili ove najbizarnije trenutke s Oscara?

Popis dobitnika Oscara dug je i (ne)očekivan, ali ono što je posebno zanimljivo su zabavni i ponekad pomalo neugodni trenuci

Trenuci s dodjele Oscara 2022.

 Screenshot ABC

Održana je 94. po redu dodjela Oscara na kojoj je kipić za najbolji film odnio film 'CODA', a slavili su i Will Smith, koji je osvojio Oscara za najbolju glavnu mušku ulogu te Jessica Chastain za najbolju glavnu žensku ulogu. Popis dobitnika Oscara dug je i nekima očekivan, a nekima ne, ali ono što je posebno zanimljivo su zabavni i ponekad pomalo neugodni trenuci s dodjele.

BuzzFeed je prikupio neke od njih, koje donosimo u nastavku.

Prije početka svečane dodjele Oscara, slavni glumac Anthony Hopkins svoje je obožavatelje počastio svojim plesom - koji nas je podsjetio na Hannibala Lectora.

Gledateljima je zasmetalo koliko 'live' događaja zapravo nije išlo uživo.

"Jessica Chastain daje intervju, a piše 'uživo' na dnu ekrana. Znamo da je u dvorani i da navija za to da 'The Eyes of Tammy Faye' osvoji Oscara za šminku i frizuru. Akademija to više nikada ne bi smjela napraviti", glasio je komentar na Twitteru.

Kamere su snimile i neugodan trenutak kad je Jessica Chastain uputila pomalo čudan pogled voditeljici Amy Schumer nakon što je ova rekla "Vratila sam se."

Ovogodišnju dodjelu Oscara vodile su tri komičarke - Amy Schumer, Regina Hall i Wanda Sykes, a u jednom je trenutku Regina izjavila: "Već se dvije godine nosimo s pandemijom covida-19, zbog koje je nekim ljudima bilo jako teško."

Amy Schumer na to se nadovezala sljedećim riječima: "Mislim, pogledajte samo kako Timothée Chalamet izgleda" - pokazujući pritom na J.K. Simmonsa.

https://www.buzzfeed.com/ryanschocket2/oscars-awkward-moments-2022?utm_source=dynamic&utm_campaign=bfsharecopy&sub=0_129007447#129007447

https://www.buzzfeed.com/ryanschocket2/oscars-awkward-moments-2022?utm_source=dynamic&utm_campaign=bfsharecopy&sub=0_129007593#129007593

Glumica Lupita Nyong'o rekla je Ruth Carter, nakon što je ova fulala svoj tekst za vrijeme prezentiranja: "To si ti."

Redatelja filma "Drive My Car" Ryusukea Hamaguchija prekinula je glazba, ali je on ustrajao na nastavku svog govora i rekao: "Samo još jednu minutu!"

image

Japanski redatelj Ryusuke Hamaguchi, film "Drive My Car"

Robyn Beck/AFP

Will Smith ošamario je komičara Chrisa Rocka nakon što se ovaj našalio na račun obrijane glave Smithove supruge Jade. Jada Pinkett Smith već se godinama bori s alopecijom, stanjem zbog kojeg je izgubila dio kose.

Jedna od šala koja se baš i nije svidjela publici na dodjeli Oscara bila je šala na račun glumice Kirsten Dunst. Amy Schumer je došla do Dunst i odlučila je maknuti s njezina mjesta, objašnjavajući da je ona jedna od onih koji 'samo popunjavaju stolac' na dodjeli. Jesse Plemons, suprug Kirsten Dunst, na to joj je odgovorio: "Znaš li da je to moja supruga?"

Diane Warren nije baš bila oduševljena činjenicom da je Billie Eilish osvojila Oscara za najbolju originalnu pjesmu.

https://www.buzzfeed.com/ryanschocket2/oscars-awkward-moments-2022?utm_source=dynamic&utm_campaign=bfsharecopy&sub=0_129007827#129007827

Čini se da je glumica Kirsten Stewart zatresla glavom kada je Jessica Chastain proglašena najboljom glumicom.

https://www.buzzfeed.com/ryanschocket2/oscars-awkward-moments-2022?utm_source=dynamic&utm_campaign=bfsharecopy&sub=0_129008065#129008065

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 14:00