PAZITE NA JAJA

Uskršnji zeko malo se razgolitio: Heidi Klum pozirala u toplesu i podsjetila zašto je jedna od najljepših

Njemački supermodel usne je napućila, rukama prekrila gole grudi i uživala pored bazena

Heidi Klum

 Instagram/Heidi Klum

Manekenka Heidi Klum malo je toga prepustila mašti svojom novom uskršnjom fotografijom.

Heidi je stavila zečje uši na glavu, skinula se u toples i zavodljivo pozirala pred fotoobjektivom. Fotografijom se pohvalila na svome Instagramu i izazvala brojne komplimente u komentarima.

Njemački supermodel usne je napućila, rukama prekrila gole grudi i uživala pored bazena. Također je s obožavateljima podijelila i kako je izgledala potraga za pisanicama njezine djece. Klum inače nema problema s golišavim poziranjem, pa su tako nedavno ona i njezin suprug Tom Kaulitz proslavili četvrtu godišnjicu braka posve goli.

49-godišnja zvijezda naslovnice Voguea i 33-godišnji rocker iz Tokio Hotela vjenčali su se 2019. godine, nakon manje od godinu dana veze, a Klum ga je više puta prozvala ‘ljubav mog života‘. Ceremonija vjenčanja održana je u Kaliforniji, zatim su ponovili ceremoniju u Italiji s obitelji i prijateljima.

Heidi ima četvero djece: 18-godišnju Leni, 17-godišnjeg Henryja, 16-godišnjeg Johana i 13-godišnjeg Loua. Najstarije dijete ima s biznismenom Flavijem Briatoreom, a ostalo troje s pjevačem Sealom. On je također posvojio Leni.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 11:01