UŽIVJELA SE

Ups! Tijekom javljanja uživo trudna Chrissy Teigen slučajno otkrila spol djeteta

Pričala kako joj protječe trudnoća. Pohvalila se kako je jake glavobolje riješila tretmanima botoksa, a onda joj je izletjelo...
 Planet Photos/Planet/Profimedia

Chrissy Teigen (34) trudna je treći put i htjela je do zadnjeg trenutka skrivati spol djeteta. No, bivša manekenka sasvim slučajno otkrila je da čeka sina. Bila je to zabuna tijekom javljanja uživo na Instagramu.

Chrissy, koju prati više od 30 milijuna ljudi na toj društvenoj mreži, uživo je pričala kako joj protječe trudnoća te se pohvalila kako je jake glavobolje riješila tretmanima botoksa. A onda joj je izletjela rečenica: 'On isto raste i dobro je i da je zapravo jako velik dječak već sada'. Brzo je shvatila što je učinila i nije skrivala da joj to nije bio plan, čak je prekrila usta rukama.

image
Instagram

Obožavatelji su joj rekli kako je to najbolje otkrivanje spola bebe ikad, te joj oduševljeno čestitali.

Bivši model Chrissy Teigen i suprug, glazbenik John Legend, inače većinu svog privatnog života dijele na društvenoj mreži.

image
Andrew Goodman

Upoznali su se 2006. na snimanju videa za njegovu pjesmu "Stereo" i imali su kratku romansu te se neko vrijeme nisu viđali. No, Legend je shvatio da je Teigen ona prava pa su obnovili vezu i vjenčali se 2013. na jezeru Como u Italiji. Kći Luna rodila se u travnju 2016. godine, a sin Miles dvije godine kasnije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 08:23