UKRCALA SE NA AVION

Uplašena pjevačica zbog potresa pobjegla iz zemlje: Slučajno otkriveno i tko joj je novi dečko?

Nakon nastupa u Meksiku pjevačica se uputila prema jednom klubu kada se dogodio potres

Dua Lipa

 B4859/Avalon/Profimedia

Britanska pjevačica kosovsko-albanskog podrijetla Dua Lipa održala je koncert u Ciudad de Méxicu, a samo nekoliko sati kasnije grad je zadesio snažan potres.

Naime, potres koji se osjetio u glavnom gradu Meksika od 7,7 stupnjeva po Richteru nije bio jedini, već se nedugo zatim dogodio još jedan od 6,9 stupnjeva po Richteru, u trenutku kada se pjevačica ukrcavala u zrakoplov.

Nekoliko sati prije, Lipa je održala još jedan koncert u sklopu svoje turneje ‘Future Nostalgia’ kada se na pozornici pojavila u zelenom kompletu te izrazila veselje što je posjetila Meksiko i osjetila naklonost publike.

image

Dua Lipa

Angela Weiss/Afp

Nakon nastupa pjevačica se uputila prema klubu LooLoo Sudio, kada se dogodio potres. Tada se na društvenim mrežama pojavila snimka britanske pjevačice kako odlazi prema bijelom kombiju okružena svojim zaštitarima.

Trenutak prije toga pjevačka zvijezda je viđena kako se dobro zabavlja s gostima i prijateljima, među kojima je bio i francuski modni dizajner Simon Porte Jacquemus, s kojim je obišla neke znamenitosti grada, poput Kuće Fride Kahlo.

Jedan od njenih prijatelja s kojima je bila u trenutku potresa bio je glumac i pjevač Aron Piper.

image

Aron Piper

A. Ware/Nurphoto Via Afp

Ovo nije prvi put da su uhvaćeni zajedno pa se tako počelo nagađati da su u vezi nekoliko tjedana, a prvi puta su viđeni u lipnju kako zajedno plešu u jednom klubu u Madridu.

Tom prilikom Piper je uhvaćen kako govori pjevačici nešto na uho, a među njima je se jasno vidi da ima kemije, prenose strani mediji.

Inače, Piper je španjolski pjevač i glumac koji od 2018. sudjeluje u Netflixovoj seriji ‘Elite‘.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 21:17