BALKANSKI GLAZBENIK

Uoči nastupa u Zagrebu, Rambo Amadeus predstavio novi singl ‘Pod rotacijom‘

Cijene ulaznica za koncert u Tvornici kulture kreću se od 120 kuna do 75 milijuna kuna

Rambo Amadeus

 Marko Pigac

Nekoliko dana pred koncert u zagrebačkoj Tvornici kulture, koji će se održati u petak, 2. prosinca, kultni balkanski glazbenik Rambo Amadeus predstavlja novi singl naslovljen “Pod rotacijom”.

O novoj pjesmi, svjetski mega i kilo Tzar otkriva: “U tekstu sam spomenuo uvaženog kolegu, koji je donio sasvim nov osvježavajući izraz u regionalnu scenu, a mene svojim specifičnim humorom nadahnuo, opomenuo da ne spavam na lovorikama, nego da navalim s radom.”

Nova pjesma dodatna je najava iščekivanog koncerta koji Rambo Amadeus priprema za publiku u Zagrebu, zajedno sa svojim orkestrom Five Winnetous.

Kako je ranije i otkrio, njegov stav o koncertima se promijenio: “Veselim se dolasku, nakon dulje pauze zasvirali smo željni užarene koncertne atmosfere. Moj odnos prema koncertima se dosta promijenio. Sada, zbog dvogodišnje pandemije korone, rata u Europi, zategnutih međunarodnih odnosa, energetske i ekonomske krize, zveckanja atomskim oružjem, više ne izlazim na pozornicu rutinski, nego svaki put kao da mi je zadnji, jer nemam pojma hoću li imati drugu priliku.”

Već prva objava njegovog koncerta u Tvornici kulture privukla je pažnju šire javnosti, i to svojim specifičnim i unikatnim kategorijama ulaznica, koje nude ‘prve redove do ograde’ (Fan Pit), ‘okajavanje određenih grijeha’ (Mala Pokora), ‘oprosta zbog nedolaska na koncert’ (Tesserae Indulgentiarum – Oprost ulaznica) pa sve do mogućnosti ‘postanka vlasnikom 50% svih Rambovih postojećih i buduće ostvarenih autorskih prava’ (Strategic Partner Card).

Cijene ulaznica kreću se od 120 kuna do 75 milijuna kuna, a organizator poručuje kako je u prodaji preostao još manji kontingent ulaznica. Dostupne su putem sustava Eventim.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 06:31