RADIŠNA LOUISE

Unuka kraljice Elizabete zaposlila se u vrtnom centru: ‘Vidio sam je na kasi, prodala mi je begonije‘

Ona je zaista skromna i draga mlada žena, koja je pristojna i pažljiva prema kupcima, tvrde kupci u vrtnom centru

Lady Louise Windsor

 Karl Black/Alamy/Alamy/Profimedia

Unuka britanske kraljice Elizabete II., Lady Louise Windsor, nema problema s tim da malo zasuče rukave i primi se posla. Ona je, naime, preko ljeta radila u vrtnom centru za gotovo minimalnu plaću.

18-godišnja kći princa Edwarda i Sophie Wessex ovog je ljeta zarađivala 6,63 funti (oko 60 kuna) po satu te je radila nekoliko dana u tjednu - unatoč tome što živi u vili vrijednoj 30 milijuna funti i zapravo ne mora raditi.

Louise je nedavno osigurala svoje mjesto na Sveučilištu St. Andrews, a time su se pohvalili i iz Buckinghamske palače.

image

Lady Louise Windsor

Goffphotos.com/Goff Photos/Profimedia

No, dok ne krene s učenjem, Lady Louise navodno je pomagala na blagajni, dočekivala kupce, orezivala i sadila biljke u vrtnom centru te pokazala da je itekako radišna.

"Znala sam da je kriza i da su troškovi života visoki, ali nisam mislila da ću ikada vidjeti kraljičinu unuku kako radi u vrtnom centru", rekla je jedna žena koja se tamo zatekla u ulozi kupca za The Sun.

"Nisam mogao vjerovati da je to Lady Louise, morao sam dvaput pogledati. Ona je zaista skromna i draga mlada žena, koja je pristojna i pažljiva prema kupcima. Činilo se da voli taj posao. Nikad ne biste zamislili da bi kraljičina unuka preuzela ulogu blagajnice", dodao je drugi kupac kojeg je kraljičina unuka uslužila.

"Činilo se da je osoblje obožava. Ne kupuješ svaki dan svoje begonije od člana kraljevske obitelji", dodao je treći.

"Nije li divno što je kraljičina unuka zasukala rukave i zaprljala ruke ljetnim poslom prije odlaska na sveučilište - baš kao i svaka druga normalna tinejdžerica", rekao je glavni urednik časopisa Majesty.

Inače, Lady Louise uživa u bliskom odnosu sa svojom bakom kraljicom te preuzima sve veću javnu ulogu u kraljevskoj obitelji. Prisustvovala je i proslavi kraljičina platinastog jubileja te se pojavila na balkonu Buckinghamske palače zajedno s kraljicom Elizabetom II. Louise obožava jahanje, a tu je ljubav naslijedila od svog pokojnog djeda, vojvode od Edinburgha. Čak se i natječe u jahanju te će nastaviti s tim hobijem i za vrijeme studiranja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 19:18