RILEY KEOUGH

UNUKA ELVISA PRESLEYJA GOLA! Rođendan je proslavila u izazovnom izdanju, na sebi je imala tek čarape i natikače, javnost oduševljena: 'Ona je bomba!'

 
Riley Keough
 Instagram

Za američku glumicu Riley Keough još uvijek se ne može reći da je poznata hollywoodska faca, ali ostvarila je nekoliko značajnih filmskih uloga i dokazala vlastiti talent.

Unuka legendarnog Elvisa Presleyja i njegove bivše supruge Priscille Presley za razliku od ostatka obitelji odlučila se okušati u glumačkim vodama. Ostvarila je uloge u zapaženim filmovima 'Mad Max: Fury Road', 'American Honey', 'The Girlfriend Experience' i 'Logan Lucky'.

Riley Keough attends the Los Angeles Premiere of Sony Pictures Classic's
Riley Keough

Američki mediji ističu kako glumica koja je prije četiri dana proslavila 31. rođendan neodoljivo podsjeća na svoju baku Priscillu. Doista, na slici iz Priscilline mladosti baka i unuka doista su kao blizanke. Oči su im istog oblika, sličan nos, usne, pa čak i bradu.

Glumica je rođendan proslavila u izazovnom izdanju na ležaljci u dvorištu svoje kuće. Potpuno gola glumica na sebi je imala tek čarape i natikače, uz neizostavne naočale i mobitel.

Majka Riley Keough je Lisa Marie Presley, jedino dijete Elvisa i Priscille.

View this post on Instagram

31

A post shared by Riley Keough (@rileykeough) on

View this post on Instagram

Happy Birthday Queen @priscillapresley

A post shared by Riley Keough (@rileykeough) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 16:35