IPAK ZAJEDNO

Unatoč brojnim glasinama, legendarna pjevačica potvrdila romansu s 40 godina mlađim dečkom: ‘Fantastičan je‘

Kada je Cher počela izlaziti s njim, njezini obožavatelji masovno su počeli isticati da je Edwards bio nevjeran u prošlosti

Alexander Edwards i Cher

 Julien De Rosa/Afp

Cher se u srijedu pridružila svom dečku Alexanderu Edwardsu na modnoj reviji Balmaina u Parizu, i tako potvrdila da njihova romansa ipak nije završila.

Legendarna pjevačica (77) nasmijano je šetala sa svojim dečkom (37) držeći se za ruke na reviji ženske odjeće, odnosno, luksuzne modne marke na Tjednu mode u Parizu. Cher je nosila crne krojene hlače s bijelim blejzerom koji se isticao crnim izvezenim detaljima te par kožnih čizama. Svoju prepoznatljivu dugu kosu pustila je niz ramena, a nosila je i ponešto nakita. Edwards je obukao crno odijelo na bijelu košulju i par kožnih cipela s platformom.

image

Alexander Edwards i Cher

Julien De Rosa/Afp

U svibnju je izvor za TMZ rekao da je par, kojih dijeli čak 40 godina razlike, prekinuo "prije nekoliko tjedana", prenosi PageSix.

Vijest o razlazu para stigla je ubrzo nakon što su debitirali na crvenom tepihu na modnoj reviji Versace jesen 2023. u ožujku. Dvojac je prvi put bio viđen u studenom 2022. kako se drže za ruke tijekom šetnje Los Angelesom.

Inače, ranije ove godine je Cher gostovala u “The Kelly Clarkson Showu” gdje je i sama komentirala veliku razliku u godinama između nje i Edwardsa.

- Pa, na papiru je to pomalo smiješno, ali u stvarnosti se odlično slažemo. On je fantastičan, a ja ne dajem muškarcima kvalitete koje ne zaslužuju. Vrlo je ljubazan, pametan, talentiran i stvarno je zabavan. A i mislim da je prilično zgodan - objasnila je.

- Da nisam upoznala mlađe muškarce u životu, nikada ne bih izašla na spoj, jer me stariji muškarci nisu toliko voljeli - priznala je pjevačica.

image

Cher

Julien De Rosa/Afp

Njezin sadašnji dečko Edwards ima sina Slasha Electrica (3) s bivšom djevojkom Amber Rose. Inače, Rose i Edwards su počeli izlaziti 2018., a prekinuli su 2021. nakon što ju je on više puta prevario.

- Sve ste jako dobro znale da je on u vezi i da ima dijete i svejedno ga odlučile jeb***. Vidjela sam sve poruke - napisala je tada na svom Instagram profilu, a zatim je on putem Instagrama priznao da ju je varao.

Kada je Cher počela izlaziti s njim, njezini obožavatelji masovno su počeli isticati da je Edwards bio nevjeran u prošlosti na što se i sama pjevačica oglasila.

- Kao što svi znamo, nisam od jučer. Svaki put kada donesete odluku, riskirate. Uvijek sam riskirala. Takva sam - zaključila je pjevačica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 14:05