KATIE PRICE

Unakažena starleta bankrotirala, traže je sa svih strana, ali ona se ne sekira: ‘Imam plan!‘

Katie je prvi put bankrotirala 2019. godine, a situacija se nije poboljšala. Nedavno je izdan nalog za njezino uhićenje

Katie Price prati Barbie trend

 Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Bivša manekenka Katie Price nedavno je proglasila svoj drugi bankrot zbog neplaćenog poreza od 761.994,05 funti. Nedavno je trebala doći na suđenje zbog istog, ali se nije pojavila. Tada je policija izdala nalog za njezino uhićenje. Međutim, ona je otišla na putovanje u Tursku gdje se podvrgnula estetskom zahvatu na licu, a u isto je vrijeme razmišljala kako se može izvući iz bankrota.

image

Katie Price

Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

I čini se da je smislila plan. "Bankrot me ne plaši koliko i prije jer vidim izlaz. Ako mi budu uzeli materijalne stvari, znam da ih mogu vratiti. Postat ću eskort dama ako to bude potrebno, ne kako bih spavala s muškarcima, nego samo zbog društva. Bila bih uz njih. Mislim da bih bila dobra u tome", poručila je u svojoj knjizi "This Is Me".

Dodala je, kroz šalu, i da bi joj majka rekla da mora poraditi na svom bontonu.

image

Katie Price

Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Inače, Katie su nedavno izbacili iz njezine vile u Horshamu nakon što je proglasila svoj drugi bankrot. Međutim, ona tvrdi da je sama odlučila napustiti imanje. Vila se trenutno prodaje po cijeni od 1.5 milijuna funti, a potencijalne kupce se upozorava da budu pažljivi kad budu dolazili razgledavati imanje zbog toga što je vila ostavljena u užasnom stanju.

image

Katie Price

Instagram/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. rujan 2024 20:37