USPJEH TANU MUINO

Ukrajinka snimila spot megazvijezde: ‘Drugoga dana napadnuta mi je domovina, gorko-slatko iskustvo‘

S mojim timom iz Ukrajine u spot sam unijela toliko ljubavi i to možete vidjeti na ekranu. Sad mogu sretno u mirovinu, kaže redateljica

Harry Styles

 Lillie Eiger

Grammyjem nagrađena svjetska zvijezda Harry Styles objavio je novi singl i spot "As It Was", a video je od petka ujutro na YouTubeu skupio više od 13 milijuna pregleda. Ovom pjesmom popularni glazbenik najavljuje dugoiščekivani novi album "Harry's House" koji izlazi 20. svibnja (Columbia Records/Menart).

Spot je sniman prošloga mjeseca u Londonu, a na njemu je Harry radio s poznatom ukrajinskom redateljicom Tanu Muino.

- Režirati spot za Harryja Stylesa za mene je bilo ostvarenje sna jer je on moj najdraži izvođač - kaže Tanu.

- Snimati ga bilo je gorko-slatko iskustvo jer je to bio jedan od najsretnijih dana u mom životu, ali već drugoga dana snimanja moja domovina Ukrajina je napadnuta tako da možete zamisliti koliko su lude emocije bile tijekom snimanja. S mojim timom iz Ukrajine u spot sam unijela toliko ljubavi i to možete vidjeti na ekranu. To će biti spot koji nikad neću zaboraviti i sad mogu sretno u mirovinu - dodala je 32-godišnja redateljica iz Odese.

"Harry's House" bit će treći solo studijski album Harryja Stylesa i njegovo prvo glazbeno izdanje nakon 2019. i uspješnog albuma "Fine Line". Novi album s 13 pjesama sniman je na nekoliko lokacija - u Velikoj Britaniji, Los Angelesu i Tokiju u periodu od 2020. do 2021.

Pjesme potpisuju Kid Harpoon, Tyler Johnson i Mitch Rowland. Harry će nastupiti na legendarnom Coachella Festivalu 15. travnja i 22. travnja te će ondje prvi put izvesti "As It Was". Nakon toga slijedi i "Love on Tour", odnosno turneja po stadionima i arenama, a počinje 11. lipnja u Glasgowu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 11:33