HALLOWEEN

‘Udari me tim repom‘: Karleuša oduševila kostimom za Noć vještica, baš kao i Kardashianke

Jednostavno kostimiranje često preraste u natjecanje tko će pridobiti najviše pažnje

Kylie Jenner, Jelena Karleuša i Kim Kardashian

 Screenshot/

Povodom Noći vještica, brojne se zvijezde maskiraju u različite kostime, a jednostavno kostimiranje često preraste u natjecanje tko će pridobiti najviše pažnje i pojaviti se u svom najatraktivnijem izdanju.

Među prvim je zvijezdama svoj ovogodišnji kostim povodom Noći vještica podijelila Kylie Jenner, a ovog se puta odlučila prerušiti u Elviru, ekscentričnu horor ikonu iz osamdesetih godina. S prepoznatljivom Elvirinom frizurom, zvijezda "Kardashiansa" je svoje pratitelje počastila s dvije fotografije kostima Elvire. Na prvoj je pokazala svoje trbušne mišiće u oskudnoj suknji sa šljokičastim resama i raskošnom grudnjaku ukrašenom resicama, dok na drugoj leži na boku u prepoznatljivoj Elvirinoj pozi.

image

Kylie Jenner kao Elvira

Screenshot/instagram/

Još jedna pripadnica obitelji Kardashian, 42-godišnja Kim, odlučila je također zavdiviti internet, i to vrlo tijesnim i izazovnim kostimom koji joj je naglasio sve njene atribute. Poznata Kim Kardashian Halloween je proslavila transformirajući se u plavu mutanticu iz X-Men serijala, Mystique. Nosila je pripijeni plavi bodi s umjetnim ljuskastim detaljima kako bi što bolje dočarala stripovski film, atraktivnu ubojicu koja ima moć mijenjanja izgleda, a do sad su je glumile Rebecca Romijn i Jennifer Lawrence u "X-Men" filmovima.

image

Kim Kardashian kao Mystique

Screenshot/instagram/
image

Kim Kardashian kao Mystique

Screenshot/instagram/

Povodom Noći vještica nije razočarala ni jedna od najvećih regionalnih pjevačica, srpkinja Jelena Karleuša. Na svom Instagramu je sveprisutna pjevačica objavila nekoliko fotografija i video svog ovogodišnjeg kostima - vražice.

Mnogobrojni su joj pratitelji čestitali Noć vještica i pohvalili njen oskudan izgled, dok su drugi osudili njeno novo izdanje i negirali obilježavanje Noći vještica napominjajući da se istovremeno slavi i "blagdan svetog Luke", a nekoliko ih je optužilo popularnu pjevačicu za "sotonizam". Neki su pratitelji pak bili oduševljeni njenom transformacijom u vražicu, pa su u komentarima izrazili želju da ih se udara Karleušinim repom, dijelom kostima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 14:07