TAJNO VJENČANJE

Udala se Harryjeva bivša koja nije željela život na dvoru: Njezino srce osvojio markantni hotelijer

Njihov prekid bio je bolan za oboje, dugo su patili. Ostali su prijatelji, pa mu je čak bila na vjenčanju

Princ i Chelsy na Wimbledonu

 Leon Neal/Afp/Profimedia/Leon Neal/Afp/Profimedia

Chelsy Davy (36) raskinula je s britanskim princom Harryjem (33) nakon sedmogodišnje veze jer nije htjela biti kraljevska nevjesta i nije podnosila stalnu izloženost oku javnosti i znatiželjnim medijima. Znala je u što bi se upustila ulaskom među Windsore i to joj se nimalo nije sviđalo. Prekid nije bio lagan, i princ i ona su patili. Ostali su u prijateljskim odnosima. U međuvremenu je Davy postala odvjetnica i radila u Londonu. Povremeno bi se pojavila poneka vijest o njoj. Također, bila je, uz Cressidu Bonas, jedina od njegovih bivših djevojaka koje su prisustvovale Harryjevu vjenčanju s Meghan Markle.

Britanski mediji, točnije društvena kronika Eden Confidential u Daily Mailu, otkrivaju da se zgodna plavuša sada udala. Ona i hotelijer Sam Cutmore-Scott (37) su se vjenčali ovih dana. Kada točno nitko nije uspio otkriti.

Neimenovani prijatelj potvrdio je da su se Chelsy i Sam vjenčali, te da je vrlo malo ljudi znalo za vjenčanje. Jedina potvrda ovih tvrdnji je fotografija na kojoj Chelsy nosi vjenčani prsten, uz onaj zaručnički sa safirom koji je i prije imala. Poznato je i da je u siječnju rodila svoje prvo dijete, dječaka koji je dobio ime Leo, a da tabloidi nisu uspjeli doznati ni da je trudna. Dugo se nije znalo ime oca. Tada je otkriveno da se radi o Cutmore-Scottu, direktoru hotela The Harper u mjestu Holt u Norfolku. Cutmore-Scott je, inače, bio na koledžu Eton, u isto vrijeme kada i Harry, samo je godinu stariji. Ima diplomu uglednog Oxforda i brat je Jacka Cutmore-Scotta (35), glumca najpoznatijeg po ulozi u Oscarom nagrađenom filmu 'Tenet' Christophera Nolana i dramskoj seriji 'Iluzija zločina'.

Sam je direktor u obiteljskoj tvrtki Bijou Collection, koja se bavi ugostiteljstvom i ima četiri ekskluzivna mjesta za vjenčanja: vilu, dvorac i opatiju u Engleskoj, te dvorac na jugu Francuske. Par živi u Chiswicku u zapadnom Londonu.

Chelsy rođena u Zimbabveu, britanskoj je javnosti ostala poznata kao velika ljubiteljica zabave, iznimno opuštena i vesela plavuša. Ne bavi se više pravom, nego ima svoj biznis s nakitom i luksuznim putovanjima.

Da ima ozbiljnu vezu otkrila je 2020. godine u intervjuu za Tatler, no ime nije htjela reći, objašnjavajući: 'Postoji netko i ja sam jako oduševljena njime. No, sve je to vrlo novo i ne želim previše govoriti".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 12:52