IZGLEDA SJAJNO

Ubijala se u alkoholu, imala 108 kg, a danas se hvali nevjerojatnom transformacijom: ‘Zapanjujuća mama‘

Nakon treće trudnoće imala je 108 kg, koji su prijetili ugrozi njezina zdravlja, pa se 2019. obratila treneru za pomoć

Jessica Simpson

 Jessica Simpson/Planet/Profimedia

Američka glumica, pjevačica te vlasnica modnog brenda Jessica Simpson (41) ponosno se pohvalila svojom fit figurom u ružičasto-naračastom bikiniju iz vlastite kolekcije.

Oglasila se na svom Instagram profilu kako bi podijelila fotografiju i inspirativnu poruku o napornom radu na sebi.

“Udebljala sam se i izgubila 45 kilograma po treći put, tako da nikad nisam mislila da bi se ovaj trenutak mogao ili da će se dogoditi, ali konačno ovog proljeća nosim BIKINI!!!!!! Težak rad, odlučnost, ljubav prema sebi”, napisala je Jessica u opisu.

Dakako, njezina objava izazvala je brojne pohvale oduševljenih obožavatelja na račun njezine vitke linije.

„Nevjerojatno postignuće – ne samo težina već i samopouzdanje. Volim to vidjeti! I izgledaš sjajno!”, napisao je jedan impresionirani pratitelj, dok se drugi oglasio: “Zapanjujuća mama! Kakva inspiracija!“

U međuvremenu, njezina poznata prijateljica Paris Hilton ostavila je niz emojija vatrica ispod objave te joj tako poručila da izgleda sjajno.

Podsjetimo, Jessica je jedno vrijeme konzumirala alkohol i tablete, a nakon treće trudnoće imala je 108 kilograma, koji su prijetili ugrozi njezina zdravlja. Zbog toga se nakon poroda u ožujku 2019. obratila dugogodišnjem treneru Harleyju Pasternaku za pomoć. Tri trudnoće u osam godina ostavile su traga na njezinoj liniji, a ona je htjela izgledati kao prije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 00:28