SKRIVALI SU SE

Ubijala se u alkoholu i borila s kilogramima, a sada je otkrila i tajnu seks aferu sa zauzetom filmskom zvijezdom

Seksi glumac s A-liste ‘odmjerio ju je od glave do pete‘ na dodjeli MTV Video Music Awardsa 2001. godine, a sve ostalo je povijest

Jessica Simpson

 Jessica Simpson/Planet/Profimedia/Jessica Simpson/Planet/Profimedia

Jessica Simpson pravi je dokaz da se tinejdžerski snovi ostvaruju... barem donekle. Pjevačica i modna dizajnerica priznala je da joj se ostvarila fantazija iz mladosti kada se spetljala s ‘velikom filmskom zvijezdom‘, ali je onda saznala da je već zauzet.

Simpson je detaljno opisala svoju ‘seksi‘, ali ‘ponižavajuću‘ vezu s neimenovanim glumcem u kratkoj i istinitoj priči pod nazivom ‘Movie Star: They Always Say They‘re Single‘.

42-godišnja zvijezda prekinula je s pjevačem, glumcem i televizijskom ličnosti Nickom Lacheyjem kada ju je seksi glumac s A-liste ‘odmjerio od glave do pete‘ na dodjeli MTV Video Music Awardsa 2001. godine.

"On me skidao pogledom", priznala je Jessica. Iako joj je dao svoj broj telefona, ona ga nije nazvala jer se taman u to vrijeme ponovno pomirila s Lacheyjem.

image

Jessica Simpson i Nick Lachey 2005. godine

Michael Germanacollecti/Everett/Profimedia/Michael Germanacollecti/everett/profimedia

Ipak, par se razveo 2006. godine, a Jessica je konačno dobila svoju priliku pa se tako poljubila s neimenovanom filmskom zvijezdom u Beverly Hills hotelu. Poljubac je bio toliko dobar ‘da je osjetila kako joj toplina struji cijelim tijelom‘ od njega, priznala je.

Misteriozni muškarac uvjeravao je pjevačicu da je njegova veza s tadašnjom djevojkom ‘u potpunosti gotova‘. Nakon toga su se počeli družiti i izlaziti u noćne klubove, družili su se u kući njihovog zajedničkog prijatelja, ali i na filmskome setu. No, s vremenom se Jessica počela osjećati kao jedna od onih djevojaka koje slavni muškarci zovu samo kada se žele seksati.

Prisjetila se i kako se jednom prilikom našla s njim u hotelskoj sobi, ali je morala doći do tamo požarnim stepenicama te koristiti poseban ulaz. Kasnije je, kako kaže, shvatila da je razlog tome bio taj što ju je želio ‘sakriti od tadašnjeg komada s kojim se viđao‘. Simpsonova je na kraju prekinula taj odnos uz objašnjenje: ‘Nije me bilo briga što je to bilo ostvarenje moje tinejdžerske fantazije, to jednostavno nije bilo nešto zbog čega bi mlađa verzija mene bila ponosna.‘

Ova afera ne spominje se u njezinim memoarima ‘Open Book‘, koje je objavila 2020., ali se u knjizi spominju druge romanse sa slavnim osobama, poput one s pjevačem Johnom Mayerom, kaskaderom Johnnyjem Knoxvilleom, sportašem Tonyjem Romom i drugim zvijezdama. U knjizi se također navodi da je alkohol i tablete prestala konzumirati prije četiri godine, a uz to se i intenzivno počela baviti tjelovježbom te je promijenila i prehranu.

Jessica je u braku s umirovljenim igračem američkog nogometa Ericom Johnsonom od 2014. godine, a zajedno imaju dvije kćeri i sina. Jessica je izgubila oko 50 kilograma nakon rođenja trećeg djeteta, ali čini se da je u posljednje vrijeme još više smršavjela.

image

Jessica Simpson i Eric Johnson

The Daily Stardust/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/The Daily Stardust/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Čak je nedavno iznenadila svoje pratitelje na Instagramu fotografijom u jakni koju je nosila "kao navijačica u 8. razredu", što je zabrinulo mnoge njene obožavatelje jer na najnovijim objavama izgleda neprepoznatljivo. Poznato je da je nakon treće trudnoće imala 108 kilograma, koji su prijetili njezinu zdravlju. Od 2019. je odlučila okrenuti stranicu i smršavjeti oko 45 kilograma.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 20:30