KOSJERINA U BIJELOM

U Srbiji su svi ludi za Konstraktom, glasove iz studija RTS-a objavit će zgodna voditeljica odjevena poput nje

Dok je na probi čitala glasove Srbije, ruke je brisala bijelim ručnikom, a u pozadini se vidjela zgrada VMA

Dragana Kosjerina i Konstrakta

 Instagram, AFP

Cijela Srbija večeras će biti uz svoju predstavnicu Anu Đurić Konstraktu. Naši susjedi uvjereni su kako će 'In Corpore Sano' Eurosong 2023. dovesti u Glibovac, selo nedaleko Smederevske Palanke, u kojem živi Konstraktina baba.

Što se unuke tiče, ona je par sati prije početka Eurosonga na visokom šestom mjestu na kladionicama. Ispred nje su samo Ukrajinci (s ogromnih 60 posto šanse za pobjedu), te Velika Britanija, Švedska, Italija i Španjolska. Konstraktu obožava cijela naša regija, u Hrvatskoj je video njezinog nastupa na YouTubeu prvi na 'trending kartici', a u Srbiji po pitanju njezinog večerašnjeg nastupa vlada posvemašnje ludilo.

Pa onda nije čudo što će se Dragana Kosjerina, atraktivna televizijska voditeljica koja će ispred RTS-a na Eurosongu pročitati kako je ta zemlja glasala, na televizijskom ekranu večeras pojaviti odjevena poput Konstrakte. Takva se ukazala i sinoć, na generalnoj probi glasanja: sa šiškama na čelu, crvenim ružem i u bijeloj medicinskoj uniformi. U džepu košulje zataknuti bili su karanfili.

Dok je na probi čitala glasove Srbije, ruke je brisala bijelim ručnikom, a u pozadini se vidjela zgrada Vojno-medicinske akademije u Beogradu.

image

Konstrakta u finalu Eurosonga

Jussi Nukari/shutterstock
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. travanj 2024 17:25