29 joj je godina tek

U školi su je maltretirali, živjela je na relaciji Hrvatska-Srbija, a onda postala najtraženija regionalna zvijezda

Aleksandra Prijović, koja danas puni 29 godina, već ima brojne hitove kao što su ‘Totalna anestezija‘, ‘Ko si ti‘, ‘Devet života‘, ‘Legitimno‘ i drugi

Aleksandra Prijović svoju je pjevačku karijeru započela ozbiljnije 2013. godine

 Mario Poje/Extra FM

Pjevačica koja je rasprodala toliko koncerata u Hrvatskoj da je to prestalo biti iznenađenje nakon već četiri rasprodana velika koncerta u Areni Zagreb, Aleksandra Prijović svoju je pjevačku karijeru započela ozbiljnije 2013. godine ni ne sluteći što će sve postići do svoje 29. godine, koliko danas, 22. rujna, puni.

Prijović je snimila dvije pjesme, "Još večeras plakaću sa tobom" i "Ma pusti ponos", kada je u srpskom glazbenom showu "Zvezde granda" zasjala na četvrtom mjestu. Iako se tada krenula probijati u glazbenoj industriji, u privatnom životu nije bilo sve tako bajno. Teško joj je padalo što su joj roditelji rastavljeni pa mora praznike provoditi odvojeno, s tatom u Srbiji i s mamom u Hrvatskoj.

No, osim toga, pjevačica je u školi trpjela i vršnjačko nasilje. "Okruženje u kojem sam živjela bilo je nemilosrdno prema meni, ali i mojoj majci. Vrijeđali su nas i ponižavali bez ikakvog razloga. Stalno su nam govorili grube riječi koje su me povrjeđivale. Tako je bilo i u školi. Bila sam mala i to me je baš boljelo", kazala je Prijović za Glossy pa dodala da su se sjetili da postoji tek kada je nešto postigla u životu.

image

Aleksandra Prijović

Jure Mišković/Cropix
image

Aleksandra Prijović

Željko Hajdinjak/Cropix
image

Aleksandra Prijović

Ivan Perić/Cropix
image

Aleksandra Prijović

Ivan Perić/Cropix

"Naravno, ne zamjeram im, sve razumijem, ali nije bilo ugodno ni meni ni mojoj majci. I ona je na svojoj koži mnogo puta čula uvrede upućene na svoj račun koje su je probadale kao mačem. Svima je izlazila u susret i pomagala koliko je mogla. Za svakog je imala lijepu riječ, a ljudi su je ogovarali iza leđa. Milijun puta sam bila prisutna kada su je povrjeđivali. Poučena tim iskustvom i meni je često govorila kako ću i ja doživjeti da jednog dana o meni loše pričaju, ali da u tim situacijama samo okrenem glavu na drugu stranu i pravim se da ih ne primjećujem jer će me ta zloba samo povrijediti", dodala je pjevačica.

Prijović je istaknula i koliko se njezina majka žrtvovala da ona postane zvijezda kakva je te da joj je u tome uvelike pomogla podrška obitelji. "Majka je čak zbog mene prestala pjevati. Kada sam krenula na ‘Zvezde Granda‘, ona bi otkazala svoj posao da bi mene vozila za Beograd. Gazda lokala u kojem je pjevala često ju je pitao hoće li biti vozač ili pjevačica. Mama me nije željela napustiti, pokupila je svoje stvari, ostavila posao i posvetila se mom natjecanju", prisjetila se Prijović.

image

Aleksandra Prijović i Lepa Brena

Ranko Šuvar/Cropix
image

Aleksandra Prijović i Lepa Brena

Ranko Šuvar/Cropix
image

Glazba je Aleksandru Prijović spojila i s njezinim suprugom, Filipom Živojinovićem, posinkom Lepe Brene

Antonio Ahel/Ata Images/Profimedia/Antonio Ahel/ata Images/profimedia
image

Aleksandra Prijović i sin Aleksandar

Ivan Perić/Cropix

Velika predanost i talent doveli su mladu pjevačicu do brojnih hitova kao što su "Totalna anestezija", "Testament", "Ko si ti", "Ja sam odlično", "Dam dam dam", "Devet života", "Legitimno" i drugih te velikih, rasprodanih koncerata i vojske vjernih obožavatelja.

Glazba je Prijović spojila i s njezinim suprugom, Filipom Živojinovićem, posinkom Lepe Brene. Živojinović i Prijović susretali su se, kako prenose susjedni mediji, na raznim mjestima pa tako i na privatnim zabavama kod Brene i Bobe Živojinovića. Ipak, šansu ljubavi dali su nakon susreta u jednom klubu kada je Živojinović prišao pjevačici. "Čim sam ga upoznala, znala sam da će to biti ljubav za cijeli život", kazala je Prijović.

Par se vjenčao 2018. godine, a odmah sljedeće godine su dobili sina Aleksandra. Inače, Živojinović je producent pjevačicinih hitova pa tako osim privatne podrške iz prve ruke joj je podrška i na poslu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 10:15