PRINOVA U OBITELJI

U PETAK JE ČAGALA NA SVADBI PRINCEZE EUGENIJE, A JUČER SE PORODILA Sestra vojvotkinje Kate prvi put postala majka

 
Pippa Middleton sa suprugom Jamesom Matthewsom (lijevo) i bratom Jamesom
 Profimedia, UPPA News

Pippa Middleton (35), sestra vojvotkinje od Cambridgea, postala je majka. Rodila je u ponedjeljak u 14 sati zdravoga dječaka koji je težio 3,9 kilograma na istom bolničkom odjelu bolnice St Mary's u Paddingtonu u kojemu je njezina sestra rodila troje djece.

Maleni dječak je bratić budućeg kralja, princa Georgea, princa Louisa i njihove sestre, princeze Charlotte.

Pippu i njezina supruga fotoreporteri snimili su jučer zajedno sa suprugom Jamesom Matthewsom kako s koferima ulaze u bolnicu. Još u petak Pippa i James nazočili su vjenčanju i svadbenom slavlju princeze Eugenije.

- Svi su presretni, a majka i beba se osjećaju dobro, rekao je izvor blizak obitelji.

Iako je Kate patila od jutarnjih mučnina u sve tri trudnoće, zbog kojih je čak i u bolnici završila, Pippa, poznata po atletskoj figuri i bavljenju sportom, govorila je kako se osjećala izvrsno te je uz pomoć meditacije uspješno prebrodila zadnje tjedne trudnoće.

Pippa se na tapeti medija i papparazza našla nakon vjenčanje princa Williama i Kate Middleton. Sasvim neočekivano novine mjesecima nisu prestajale pisati o njezinoj stražnjici u bijeloj uskoj haljini koja je postala pravi hit.

Pippa Middleton after the wedding of Princess Eugenie to Jack Brooksbank at St George's Chapel in Windsor Castle., Image: 390873212, License: Rights-managed, Restrictions: NO UK USE  FOR SEVEN DAYS - Fee Payable Upon Reproduction - For queries contact Avalon.red - sales@avalon.red London: +44 (0) 20 7421 6000 Los Angeles: +1 (310) 822 0419 Berlin: +49 (0) 30 76 212 251 Madrid: +34 91 533 4289, Model Release: no, Credit line: Profimedia, UPPA News
Profimedia, UPPA News

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 13:36