SIMPATIČNI VIDEO

U pauzama od razaranja i jurnjave po centru Zagreba, Kate Beckinsale navija i uživa uz hrvatsko pivo

Beckinsale se za utakmicu svoje vrste protiv Senegala odjenula i u dres reprezentacije, a video je objavila na Instagramu

Kate Beckinsale navijala za Englesku uz hrvatsko pivo

 Instagram/Kate Beckinsale

Kako i priliči rođenoj Engleskinji, čija je domovina kolijevka nogometa, slavna glumica Kate Beckinsale, koja trenutno snima akcijski spektakl "Canary Black" u Zagrebu, ne propušta utakmice svoje reprezentacije na svjetskom prvenstvu u Kataru. A da se dobro uklopila i u domaću verziju navijanja pokazala je i na svom Instagram profilu gdje je objavila snimku na kojoj s društvom zdušno bodri englesku reprezentaciju, ali pritom uživaju i u ispijanju domaćeg brenda pive.

Beckinsale se za utakmicu svoje vrste protiv Senegala odjenula i u dres reprezentacije, a na videu koji je u kratkom roku prikupio na tisuće lajkova i komentara, uhvaćen je trenutak kad je pao jedan od tri gola koje su Englezi uputili u mrežu Senegala.

image

Kate Beckinsale uživala u domaćem pivu

Screenshot Instagram/Kate Beckinsale
image

Kate Beckinsale

Screenshot Instagram/Kate Beckinsale

Inače, glumica je već neko vrijeme u Zagrebu, na čijim se ulicama snima film u režiji Pierrea Morela. Spektakularne scene razaranja i jurnjave automobilima po samom središtu metropole već su neko vrijeme tema u medijima, a lijepa se glumica nerijetko na društvenim mrežama pohvali i kako provodi vrijeme van seta, obzirom da se većina snimanja odvija u večernjim i noćnim satima.

Također, pratitelje je prilično zabrinula fotografijama na kojima se vide ozljede na licu i masnice zadobivene na snimanju, no vrlo brzo je objasnila kako se radi o filmskoj šminki. Kako bilo, prilično je jasno kako joj je uz glumu i nogomet velika strast, te da ne propušta utakmice svoje reprezentacije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 00:02