KOBNA NESREĆA

‘U kafiću mi je grijalica eksplodirala u lice, u sekundi mi se promijenio život. Nisam izlazila iz kuće‘

Prije dvije godine April Charlesworth doživjela je tešku nesreću nakon koje se oporavljala psihički i fizički

April Charlesworth

 Profimedia/

April Charlesworth eksplodirala je grijalica u lice tijekom proslave njezina rođendana te je dobila teške opekotine, a detalje ovog teškog incidenta podijelila je javno.

image

April Charlesworth prije nesreće (lijevo), nakon nesreće (sredina) i dvije godine nakon nesreće danas (desno)

Naime, April je slavila 28. rođendan u pubu sa svojim prijateljima kada joj je eksplodirala grijalica u lice, a ozljede su bile toliko teške da su je morali staviti u induciranu komu. Hitno je prebačena u bolnicu, a i sada dvije godine nakon nesreće bori se s psihičkim i fizičkim ožiljcima.

Inspirirana svojim devetogodišnjim sinom Franklinom počela je svoj put samoprihvaćanja dijeliti na društvenim mrežama gdje je prati preko 30.000 na TikToku i Instagramu.

image

April u bolnici nakon nesreće

Jam Press/april Charlesworth/Mega/The Mega Agency/Profimedia/Jam Press/april Charlesworth/mega/the Mega Agency/profimedia

„Nakon nesreće osjećala sam se tako užasno da se mjesecima nisam mogla pogledati u ogledala, pa mi ih je mama prelijepila”, rekla je April, po struci frizerka za NeedToKnow.co.uk.

„Moje samopouzdanje je bilo potpuno uništeno. Ne bih izlazila iz kuće osim kad sam trebala zbog sina. I dan danas se borim s ožiljcima”, rekla je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 06:04