OPA, CHRISTINA

U 2000-ima ste pjevali njene hitove, a onda je nestala bez traga: Sada se vratila u vrućem lateks izdanju!

Danas 41-godišnjakinja, pjevačica je iznenadila obožavatelje svojim vrlo smjelim izdanjem

Christina Milian

 Instagram/Christina Milian

Sjećate li se Christine Milian? Godine 2001. pokorila je svjetske glazbene liste hitom ‘When You Look At Me‘ i sa samo 19 godina harala radijskim top listama. U međuvremenu je izdala tri albuma, glumila u kino hitovima, a onda odjednom netragom nestala.

Svojedobno se spetljala i s Lil Wayneom te uspjela potpisati ugovor za četvrti studijski album.

Danas 41-godišnjakinja, pjevačica je iznenadila svojim vrlo smjelim izdanjem. U bikiniju od lateksa šokirala je mnoge svojim seksepilnim izgledom i pokazala da i dalje žari i pali. Uz plavi dvodijelni komplet uparila je i odgovarajuće rukavice od lateksa.

Raskošnog dekoltea i utegnutih trbušnih mišića bila je prizor koji ostavlja bez daha, a kad su konačno došli k sebi, njezini pratitelji na društvenim mrežama zasuli su je komplimentima.

"Ukradi srca. Ne ostavljaj otiske", kratko je napisala u opisu seksi objave, koja je nastala nakon što je njezin bivši dečko, komičar Nick Cannon javno priznao da mu je žao što s njom nije imao djece.

Njih su dvoje bili u vezi dvije godine, nakon što su se 2003. upoznali na setu filma ‘Love Don‘t Cost a Thing‘. Iako su razgovarali o mogućnosti da jednog dana imaju obitelj, to se nikada nije ostvarilo.

No, bivši suprug pjevačice Mariah Carey, koju je svojedobno nazvao ‘Božjim darom‘, kasnije je otvoreno priznao sljedeće: "Znam da će ovo što ću sada reći postati viralno. Ali kad smo Christina Milian i ja snimali film ‘Love Don‘t Cost a Thing‘, sjećam se da sam godinama kasnije, kad sam saznao da je trudna, pomislio - kvragu, čovječe. Ali bio sam sretan zbog nje. Sjećam se da smo bili zaljubljeni klinci i da smo pričali o tome da jednog dana sami zasnujemo svoju obitelj. No život ima svoje planove. Smatram da nam svemir daje onako kako nam je suđeno", rekao je Cannon.

Međutim, Christina Milian nije uvijek imala dobro mišljenje o svome bivšem, posebno ne u trenutku kad je na njegovu mobitelu otkrila da ju je varao. "Sjećam se da sam sve to pročitala. Imala sam što čitati punih mjesec dana. Bilo mi je nestvarno da se to događa. Živio je u mojoj kući. Pomislila sam - čekaj malo, ovo se događa pod mojim krovom?! To me skroz pogodilo", priznala je u intervjuu iz 2019.

Ona je u to vrijeme snimala film u Rumunjskoj pa se nije mogla odmah obračunati s tadašnjim partnerom. "Pomislila sam kako ga ne mogu suočiti s tim dok sam odsutna. Moram ga osobno uloviti, a u međuvremenu saznati više informacija i uvjeriti se da se ovo stvarno događa. I doista je bilo stvarno. Željela sam ga osobno vidjeti, biti u mogućnosti proći kroz to. Nije da bi to išta promijenilo, ali dio mene je i dalje govorio - on je bio moja prva ljubav", priznala je tada.

Christina inače ima 12-godišnju kćer Violet s bivšim suprugom The Dreamom, 3-godišnjeg Isaiaha i 23-mjesečnu Kennu s dečkom Mattom Pokorom. Cannon je bio u braku s Carey, a nakon razvoda je imao brojne partnerice te je danas ponosni otac 12-ero djece koju je dobio s raznim ženama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 05:56