NEPREPOZNATLJIV JE

Tužne snimke zvijezde iz hit serije šire se društvenim mrežama, fanovi u šoku: ‘Bila sam luda za njim, što mu se dogodilo?‘

David je glumio omiljenog lika 10 godina, a onda je napustio svijet glume. Od tada se rijetko pojavljuje u javnosti

David Caruso

 Cbs Collection/Everett/Profimedia

Brojnima omiljena serija "CSI Miami" emitirala se na malim ekranima od 2002. pa sve do 2012. godine. Kroz 10 sezona je gledatelje zabavljao glavni lik Horatio Caine, kojeg je tada utjelovio David Caruso (68).

David je nakon završetka serije napustio svijet glume, a danas bi ga malo tko prepoznao. Ovih se dana na društvenim mrežama počela širiti njegova fotografija iz 2023. godine, na kojoj izgleda potpuno drugačije nego 2012. godine.

U seriji je glumac uvijek bio odjeven u elegantno odijelo, a bio je i omiljen među ženama. "Zavodnik" je tada imao kratku narančastu kosu. Na najnovijim fotografijama iz prošle godine je glumac izgledao pomalo zapušteno, a jedino po čega ga se moglo prepoznati je upravo njegova kosa, koju je sada pustio i koja se malo duža.

"Što se njemu dogodilo?", "Izgleda kao da ima 80 godina", "Tužna sam kad ga vidim ovakvog", pisali su po društvenim mrežama.

image

David Caruso, 2017.

Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Serija "CSI Miami" otkazana je 2012. godine zbog pada gledanosti, a Caruso se tada povukao iz javnosti. Od tada ga se rijetko može vidjeti, a prije prošle godine je viđen 2017. Nakon što je odustao od glume i slave koja dolazi s njom, nakratko je otvorio umjetničku galeriju. Istu je nešto kasnije zatvorio. Osim galerije je otvorio i trgovinu odjećom u Miamiju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. listopad 2024 09:55