ON JE NJEGOV IDOL

TUŽNA OPSESIJA NEZAPOSLENOG MLADIĆA Jedini novac dobiva od Zavoda za zapošljavanje, a sve troši na tretmane kojima se pokušava pretvoriti u Beckhama

 Screenshot

Jack Johnson je 19-godišnjak iz Nottinghama koji je engleskoj javnosti postao poznat nakon što je gostovao u nekoliko emisija u kojima je progovorio o svojoj želji da nalikuje svom idolu Davidu Beckhamu zbog čega je dosad potrošio već 20 tisuća funti, piše Daily Mail.

No, najzanimljiviji dio svega je da on taj novac nema već tretmane plaća tako što je digao kredit, a dug otplaćuje tako što prima naknadu za nezaposlene. Zbog opsjednutosti likom i dijelom bivšeg nogometaša Jack se nedavno podvrgnuo i liposukciji. Odlazi na tretmane botoksom, povećao je usta filerima, a uljepšao je i zube.

Jack godišnje primi naknadu za nezaposlene od 12 tisuća funti, a kaže kako je na njemu da odluči kako će taj novac trošiti.

- To je moj život i to kako ću trošiti svoj novac nema veze s drugima, ne znam što radim krivo - izjavio je Jack u jednoj od emisija u kojima se pojavio.

Iako je na meti tvrtki u kojima je dorađivao svoj izgled zbog novca koji im duguje, Jacku nimalo nije žao što je novac potrošio kako bi nalikovao slavnom Beckhamu.

Screenshot Channel 5 / © Channel 5

- Danas ne bih izgledao ovako kako izgledam da nisam digeo kredit pa nimalo ne žalim zbog učinjenog - objasnio je.

Jack nije propustio ni ukrasiti tijelo brojnim tetovažama kao što je to učinio i David. Iako ovaj 19-godišnjak već sada misli kako su mu tretmani kojima se podvrgnuo pomogli da liči na svog idola, ipak smatra da je pred njim još dug put.

Siguran je da će uz pomoć liposukcije dobiti i trbušne mišiće baš kao što ih ima i Beckham, no ovaj zahvat Jacku neće ostati u dobrom sjećanju jer je, kako je rekao, postupak bolniji nego što je očekivao.

- Još osjećam posljedice, ali sve se isplatilo jer ću za nekoliko tjedana biti mršaviji i sigurniji u sebe - zaključio je.

Screenshot

Osim što novac troši na tretmane, isto je i s garderobom. Naime, voli se i odijevati kao Beckham pa inspiraciju za modne kombinacije traži uz pomoć Beckhamovih fotografija na internetu.

- Googlam njegove outfite pa istražujem gdje mogu pronaći tu odjeću. Svaki dan moram nositi drugu odjeću - objasnio je Jack kojem je želja da ga ljudi zapamte, a o tome kako će vratiti svoje dugove, ne razmišlja.

Jedino što trenutačno želi je upoznati svog idola.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. lipanj 2024 13:19