TRAGA ZA ODGOVORIMA

Tužna ispovijest rokerove tajne kćeri: ‘Osjećam se neželjenom, kao da nisam dovoljno dobra‘

Majka Brittany Potts imala je samo 17 godina kad je ostala trudna s Bruceom Dickinsonom, frontmenom kultnog benda Iron Maiden
Bruce Dickinson, Brittany Potts
 
 Henning Kaiser/dpa/AFP, INSTAGRAM

Brittany Potts (33), izvanbračna kći Brucea Dickinsona (62), frontmena popularnog britanskog metal benda Iron Maiden, u intervjuu za The Sun otkrila je kako ju je slavni glazbenik, kojega je prvi put upoznala prije deset godina, još jednom potpuno izignorirao i izbacio iz svojega života. Sudbonosni susret dogodio se 2010. u San Bernardinu u Kaliforniji, gdje su Iron Maiden imali koncert, a Brittany, inače rođena u Kentuckyju, tad je Bruceu predstavila i svoja dva sina tinejdžera.

- U početku sam bila ushićena jer ću konačno upoznati tatu, ali dvije godine poslije, on je ponovno nestao. Iznenada je prekinuo svaku komunikaciju sa mnom zbog čega sam se osjećala vrlo, vrlo neželjenom, kao da nisam dovoljno dobra. Sve što sam željela od njega bilo je da razgovara sa mnom, ali on to nikad nije učinio. Nikad mi nije objasnio zašto me odbacio. Sramila sam se jer sam rođena kao rezultat njemu očito nebitne avanture, stalno sam imala osjećaj da nešto moram skrivati...

Ljut sam jer me i dalje muče mnoga pitanja na koja mi otac nikad nije odgovorio. To što je on slavan samo mi otežava situaciju, jer vidim i čujem stvari sa strane - evo, napisao je knjigu, ali ja u njoj nisam niti spomenuta, ja za njega ne postojim. Sad ima priliku to ispraviti, dajem mu posljednju šansu - rekla je Brittany.

Njezina majka Angela imala je samo 17 godina kad je nakon dva tjedna viđanja ostala trudna s Dickinsonom. No iako ga nije upoznala sve do svoje 23. godine, Potts je, kaže, uvijek bila svjesna tko joj je otac.

- Danas se pitam je li Bruceova pokojna supruga Paddy Bowden imala ikakve veze s njegovim tretmanom šutnje prema meni - dodala je Brittany, koja se, baš poput oca, također bavi glazbom.

Izvanbračna rokerova kći također tvrdi da je Paddy, koja je preminula 2019., u svojoj oporuci napisala kako "sav svoj novac (oko 1,7 milijuna funti) ostavlja mužu, ali Potts i njezina djeca ne smiju dobiti ništa od toga, niti novčića".

Podsjetimo, Dickinson i psihoterapeutkinja Paddy Bowden razišli su se 2018., a njihov razvod bio je "težak" nevjerojatnih 90 milijuna funti. Par je u braku dobio sinove Austina (30) i Griffina (28) te kćer Kiju (29). Glazbenik je prije bio u braku s Jane Dickinson, a Paddy, koja je bila uz njega dok se liječio od raka grla, ostavio je zbog instruktorice fitnessa Leane Dolci (46) s kojom i danas živi u Parizu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 14:43