RATOVI WAGSICA

Tužile su se, javno prozivale i vrijeđale, a sve zbog nevjernih muževa, ljubavnica, špijuniranja...

Na svakoj utakmici nogometašima najveću podršku pružaju njihove ljepše polovice. Ipak, one se međusobno često svađaju

Rat wagsica

 Profimedia/

Posljednja utakmica ovogodišnjeg Europskog prvenstva završila je porazom engleske reprezentacije, u kojoj igra i Kyle Walker. Nakon dramatičnog derbija, njegova se drama nastavila i van nogometnog terena, a sve zbog sukoba njegove supruge Annie Kilner i njegove bivše ljubavnice Lauryn Goodman, s kojom ima dvoje djece. Njihov sukob traje već duže vrijeme, a zbog Lauryn je Kyle čak završio i na sudu.

image

Kyle Walker i Annie Kilner

Farrell/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Ipak, njih dvije nisu jedine wagsice koje su ulazile u sukobe. Neke su se tužile, neke vrijeđale, a neke su se nakon svađe i pomirile.

Svađa između Annie i Lauryn

Kilner i Goodman već dugo nisu u dobrim odnosima, a brojni su se pribojavali što će se dogoditi ako se sretnu na tribinama tijekom ovogodišnjeg Eura. Međutim, wagsice se nisu srele. Razlog njihove svađe je, naravno, Kyle, a kako se čini, istoj se ne bliži kraj.

Annie i Kyle upoznali su se kad je ona imala 16, a on 18 godina te kad je on igrao za klub Sheffield United. To je bila, kako su rekli, ljubav na prvi pogled. Unatoč njihovoj velikoj ljubavi, Kyle je više puta bio optužen za prijevaru. Annie i Kyle prekinuli su 2019. godine, nakon što je reality zvijezda Laura Brown tvrdila da je nogometaš prevario Kilner s njom. Molio je Annie da mu oprosti, ali je u isto vrijeme spavao s Lauryn, koja je tada ostala trudna.

image

Lauryn Goodman

Stephen Crawshaw/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Annie je za njezinu trudnoću saznala 2020. godine. "U ožujku prošle godine me prevario s reality zvijezdom. Saznala sam mjesec dana kasnije i slomilo me. Molio me da mu se vratim, ali je u srpnju ponovio isto. Ni tri mjeseca nakon je netko bio trudan. Moje najmlađe dijete je imalo jednu godinu. Tko to radi?", rekla je ranije Kilner s kojom Kyle ima četvero djece, Romana, Riaana, Reigna i Rezona.

Prije nego što je Lauryn rodila sina Kaira, Annie i Kyle su se pomirili, a potom i vjenčali 2021. godine. Međutim, nogometaš se u tajnosti nastavio viđati s Goodman. A onda je uslijedio šok. Lauryn je rodila i kćer, a u početku nije htjela reći tko je otac nego je tvrdila da je riječ o "drugom nogometašu". Potom je otkrila da je riječ o Kyleu, nakon čega je veza njega i Annie krenula nizbrdo. Lauryn je tada navodno Annie poslala poruku u kojoj je pisalo da njezina djeca nemaju dva oca, nego samo jednog.

image

Kyle Walker, Annie Kilner i njihova djeca na Euru 2024.

Adam Davy/pa Images/profimedia

Sve ovo je narušilo odnos između dvije Wagsice koje su se javno prozivale na društvenim mrežama. Tako je Kilner nakon rođenja prvog djeteta Lauryn i Kylea na Instagramu napisala: "Muškarac koji ne poštuje odanu ženu zaslužuje ku*vu." Goodman je pak napala Kilner i Walkera jer je nogometaš na svojim kopačkama imao ispisana imena trojice sinova koje ima s Annie.

Dramatični sukob Annie Kilner i Rebekah Vardy

Lauryn nije jedina žena s kojom je Annie imala problema, a sve zbog njezina supruga. Prošle se godine Kyle napio u jednom baru, gdje je razgovarao s drugim ženama i navodno im pokazao svoje spolovilo. Tada je krenula svađa između Rebekah Vardy, supruge Jamieja Vardyja, i Annie. Vardy je na svom Instagramu Kilner nazvala "otiračem" te je istaknula da ona "izigrava žrtvu".

Annie se Rebekah nikad nije svidjela, ali ju je ova objava dodatno razbjesnila. Tada su njezini prijatelji rekli: "Nikad joj se nije sviđala Becky, ali sada je mrzi i nije je briga tko zna za to".

image

Rebekah Vardy

Pa Images/Alamy/Alamy/Profimedia

Slučaj "Wagatha Christie"

Svađa koju je Rebekah imala s Annie ne može se ni usporediti sa svađom između nje i supruge Waynea Rooneyja, Coleen. Nakon godina i godina optužbi, nagađanja i sukoba, Rebekah je 2020. tužila Coleen za klevetu zbog "neistinitih i neopravdanih optužbi" koje je slala medijima.

image

Wayne Rooney i Coleen

Paolo Pirez/Newscom/Profimedia/

Sve je započelo tako što je Coleen počela istraživati tko joj "špijunira" profil na Instagramu i tko objavljuje privatne stvari s njenog Instagrama na Twitter. Tada je objavila da račun s kojeg ju je netko špijunirao pripada Rebekah. Dramatično suđenje je krenulo u svibnju 2022. godine, a u srpnju je sud odbacio tvrdnje Vardy jer su smatrali da su izjave Coleen bile istinite.

Rebekah je naposljetku izgubila na sudu i morala je platiti oko 1.5 milijuna funti Coleen.

image

Coleen i Wayne Rooney

Sopa Images Limited/Alamy/Alamy/Profimedia

Victoria Beckham i Cheryl Cole se posvađale pa se pomirile

Pjevačica Cheryl bila je vjenčana za nogometaša Ashleyja Colea od 2006. do 2010. godine, koji je uz Davida Beckhama igrao u engleskoj nogometnoj reprezentaciji.

Ashley Cole je 2008. godine optužen za prijevaru s frizerkom Aimee Walton, nakon čega je Cheryl prolazila kroz teške trenutke. Osim što je imala probleme u braku, bila je i ljutita na Victoriju jer u to vrijeme nije bila uz nju, unatoč tome što su bile dobre prijateljice.

image

Cheryl

Pa Images/Alamy/Alamy/Profimedia

"Davidova majka je prijateljica s Ashleyjevom majkom, Victoria je bila u mojoj hotelskoj sobi tijekom cijelog Svjetskog prvenstva. Zajedno smo išle na roštilje, tako da sam bila šokirana zbog toga", rekla je jednom prilikom pjevačica.

Međutim, danas su njih dvije u dobrim odnosima.

Rat između Victorije i Katie Price

Dramatična se situacija dogodila i između Victorije Beckham i Katie Price, a sve je započelo 1999. godine kad je Beckham s prijateljima otpjevala Katie pjesmu "Who Let The Dogs Out?". Nakon toga je Price kritizirala lažni piercing koji je Victoria nosila na usni.

"Imam 11-godišnju sestru čije vršnjakinje vole kopirati ono što rade pop zvijezde tako da znam kakav utjecaj ona ima na fanove", rekla je tada Katie koja je kratko bila u vezi s Dwightom Yorkeom, s kojim ima i sina Harveyja, a koji je igrao nogomet s Davidom.

image

Katie Price prati Barbie trend

Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

"Radi frontalne fotografije s međunožjem i grudima vani, a onda govori da sam ja loš utjecaj jer nosim lažni piercing? Mislim da je odvratna", rekla je tada Beckham. Na to je Katie rekla kako Victoria ima lijepog supruga i puno novca, ali da ona nije lijepa.

Od prijateljica do neprijateljica

Dvije poznate wagsice, Nicola McLean i Danielle Lloyd, bile su jako dobre prijateljice. Sve dok Nicola nije optužila Danielle, koja je tada bila udana za nogometaša Jamieja O‘Haru, da se za njega vjenčala samo zato što je htjela biti wagsica.

Nicola i Jamie su zajedno sudjelovali u emisiji "Celebrity Big Brother", tri godine nakon što se on razveo od Danielle. U jednom od razgovora je Nicola rekla: "Mislim da niti jedna supruga ili djevojka neće samu sebe nazvati wagsicom, a ako to rade, mislim da su najveći idioti na cijelom svijetu". Drugi kandidat ju je pitao je li ikada upoznala nekog tko je baš htio biti wagsica, na što je Nicola odgovorila: "Nisam, ali Jamie je i vjenčao se s njom".

image

Danielle Lloyd

/Backgrid/backgrid Uk/profimedia

Prije dvije godine je Danielle otkrila da nije više nikada razgovarala s Nicolom. "Nisam se čula s njom, hvala Bogu", rekla je za Daily Star.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. rujan 2024 07:26