20 GODINA LJUBAVI

Tužan dan za neutješnu udovicu pokojne NBA zvijezde: ‘Volim te sad, zauvijek i uvijek, dušo‘

Vanessa je primila pravu lavinu podrške od brojnih slavnih prijatelja koji su joj slali poruke ruže i komentare sućuti
Kobe Bryant i njegova supruga Vanessa
 Angela Weiss/Afp/Profimedia

Prošlo je gotovo godinu dana otkad je Vanessa Bryant izgubila supruga i kćer Giannu u tragičnoj helikopterskoj nesreći, i od tog dana nije prestala tugovati.

Dodatnu tugu u njezinu srcu izazvala je i 20. godišnjica vjenčanja s bivšom NBA zvijezdom Kobeom Bryantom, te je 38-godišnja udovica podijelila i nekoliko fotografija i postova kako bi odala počast njihovoj nepokolebljivoj vezi na taj za oboje poseban dan.

"Volim te sad, zauvijek i uvijek", napisala je neutješna 38-godišnja Vanessa. Sliku na kojoj se ljubi s pokojnim košarkašem na njihovom vjenčanju, potpisala je riječima: "Sretna ti godišnjica, dušo. Volim te. 20 godina".

U idućem je postu podijelila i video nastao tijekom početka Kobeove karijere, u kojem s puno ljubavi i zanosa priča o njihovoj vezi. "Zabavno je, lijepo nam je zajedno. Strahovito je volim, a i najbolji smo prijatelji također. To je blagoslov", kazao je tada slavni igrač Lakersa.

Neutješna Vanessa primila je pravu lavinu podrške od brojnih slavnih prijatelja koji su joj slali poruke ruže i komentare sućuti. Bivši igrač Lakersa Pau Gasol i njegova supruga Catherine McDonnell poslali su Vanessi prekrasan buket u obliku srca, a omiljeni cvjećar obitelji Kardashian Jeff Leatham pobrinuo se da s njegovim buketom Kobeova udovica primi i puno ljubavi i suosjećanja. Jennifer Lopez, koja je nedavno prekinula zaruke s Alexom Rodriguezom, poručila je Vanessi da "prava ljubav traje zauvijek".

Oskarovka Viola Davis napisala je: "Šaljem ti OBILJE ljubavi danas", a sličnu poruku poslala je i glumica Lily Collins. Za nju težak i emotivan dan, Vanessa Bryant provela je s kćeri Capri na plaži.

Da joj nimalo nije lakše s vremenom Vanessa je pokazala i na Valentinovo, kad je napisala post o tuzi. "Da budem iskrena - tuga je izmiješano klupko emocija. Jedan dan se na trenutak smiješ, a idući dan poželiš da nisi živ. Ali nađite razlog za život", napisala je tada slomljena udovica košarkaške legende.

A upravo njezine tri kćeri koje je dobila u braku s Kobeom: 18-godišnja Natalia, 4-godišnja Bianka i jednogodišnja Capri njezin su razlog da nastavi dalje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 16:53